Snabbis!

Okej, det har flyttat in 2 nya flickor i voran legenhet och en av dem er superhet ;), damn! men de har sagt att de ska flytta ut bara for att de ska jobba i marbella centre och vi bor i Puerto Banus =(, fett synd

Jag kan inte skriva mycket nu for det er folk som vill anvenda datorn nu.. men jag har det fett bra och ska po en intervju po ett 4 stjernigt hotell i puerto panus (alexis gammla jobb ps.les gammla inlegg for mer info)
det ska bli fett najst att jobba der om jag for det dvs ;)

Annars so hender det inte so verst mkt, forrutom att det er hallowiieen nu ^^ mohahahah, ska ha ett feting party hos holländska flickorna.

ajja men nu moste jag dra ha det bra och jag hor av mig so snabbt som mojligt :D


PÖÖS!!

¡JODER!

¡JODER!  jag fick inte jobbet po tapas-resturangen =( det blev ist. den tyska flickan som fick det.... men men nu är det bara till att vänta 1 vecka till innan jag kan go po en ny intervju och kirra ett annant jobb =/, (och mina pengar som holler po att ta slut..) Jag lovar att jag kommer att jobba po McDonalds tillslut... men men det är ett jobb iaf. och det är nära där jag bor.

Orkar inte skriva so mycket nu men skriver lite kortfattat vad som hände i helgen.

Jag och Alexis (killen fron belgien) fick mat hos Giada (en italiensk tjejj) det blev en helitaliensk pasta carbonara med Alexis superdrinkar ;) vi gick upp po tacket under stjärnorna och mös. Sedan so pallade vi oss ut po en barrunda i Marbella Center! och träffade sedan Yvonne och floren (2 tyskar som ockso är fron EXIT) och sedan blev vi ett helt gäng innehollandes: fransoser, en fron Schweiz, tyskar, och en fron England det var sköjj ^^

Jag sov över hos alexis lya hela helgen för att det gor inga bussar fron Marbella Center till Puerto Banus po kvällarna, men det var sköjj, vi fulade oss och gjorde narr av Jan (som är en nedknarkad Slovakier som bor i alexis lya)

Nu ska jag ner till Beachen med en tjej fron England och vi ska käka en glass och njuta av den värme som ni svenskar inte har ^^ MOHAHAHAH

¡Besos!

¡Camarero!

¡Oiga Camarero!

Den frasen fick jag höra typ en 1000 ggr idag och varför? jo jag provjobbade på en spansk tapasresturang idag och resultatet?: Mycket trevligt folk som jobbade där och gästerna var skittrevliga mot mig då jag berättade att det var min första dag :) "El Jefe" sa till mig att han skulle ringa min handledare om besked om jag får jobbet eller inte (HOPPAS!) det var en annan tjej från EXIT som jobbade där, En väldigt söt engelsk tjej som jag hoppas att jag får jobba med i framtiden :)

Okej ¡Buenos Dias mis amigos! För dem som svarade på mitt förra blogg inlägg: Ett stort tack, nu vet jag vilka jag ska dissa i framtiden ^^ hehe nerrå ni är så söta så.

Igår så klippte jag Alexis hår,en skön grabb från Belgien som är förövrigt "Eric van de pole" son (tror att hans efternamn stavas så men sök på Wikipedia eller google så får ni se vem han är :) och det var den andra personen jag har klippt i mitt liv (förrutom min stamkund Mikael "PK" Lindstedt ^^ ) och det blev väldigt bra faktiskt :) kanske ska satsa på en kariär ;).... Ajust måste berätta en ganska cool sak om honom (Alexis alltså): Han jobbar på ett 4 stjärnigt hotell och han fick ett samtal av ägaren igår som är son till presidenten i Syrien!!! :O men det roliga är att han inte visste att det var han så han pratade på som om det var en vanlig kund och efter ett Långt samtal som Alexis inte förstod mycket av (allt på spanska) så berättade som han heter "Señor Ali" att han inte ville att Alexis skulle jobba där längre! ¡Que lastima!

.....sitter på ett internet Café nu och jag har suttit här ett bra tag så jag borde dra snart.....

Vi har fått en ny kille i våran lägenhet nu, En engelsk 23 årig hombre från staden Manchester! (bra fotbollslag förövrigt =P) och han verkar helt okej! :)

Nee nu ska jag gå! Lämna gärna en kommentar för jag blir så otroligt glad då :) lovar att svara!

¡MUCHOS BESOS!

Bueno

Sorry  Katte för att jag inte har skrivit so ofta men utan internet so är det kanska svort att skriva faktiskt =/ Men bueno här är jag! :D

Okidoki vart ska vi börja? Jag bajsade snett po McDonalds och sa att ja inte vill jobba där so idag so var jag po jobbintervju hos en spansk tapas-resturang och ska senare idag till ett annat jobb som ockso är spanskt so just nu so känner jag mig lite spansk faktiskt ^^ men allt jag vill ha just nu är dineros!!! mio dio vad jag behöver cash har typ 1 miljard saker jag moste köpa just nu (Cykel,svarta skor,busskort,gitarr och mat givetvis) men men än so länge är det inte kritiskt (for dra ner po festandet ist :P)

Nu är jag inte ensam längre i min lägenhet för att nu har en fransk tjej flyttat in i rummet bredvid och lyckligtvis för mig so gillar hon att diska o städa osv so jag slipper ^^ supergreat! Hon är schysst och är pratsam so det är bra för nu slipper jag pendla till de Holländska tjejjerna för lite sällskap men de är superschyssta so jag kommer fortsätta ( de bjöd mig po en minitapas och filmkväll häromdagen vi sog po Inside man med Denzel.. bra movie)

Neeeej Paula H är nominerad för utslagning i Supermodell 2007 (spanska toppmodell) och jaa jag kollar po det programmet för att tjejjerna där är fett söta och do menar jag verkligen VÄLDIGT!! Paula H är min favorit (en oehört söt tjej som är bara 16 or men har den sötaste ansiktet i orets upplaga, blond med gröna ögon och det sötaste av allt smo gulliga fräknar po lilla näsan ^^) jag hoppas verkligen att Zaida oker!!

Är tvungen att kopiera din lilla grejj Katte ^^ för att givetvis fo svar tillbaka :P

1. Vem är jag för dig?
2. Vad kallar du mig för?
3. Skulle du vilja dela säng med mej?
4. Beskriv mej med 4 ord.
5. Hur bra känner du mig?
6. Vad tror du jag tkr om dig?
7. Hur skulle du bevisa för mig om du gillade mig?
8. Vad är mitt efternamn?
9. Har du mitt mobil nr?
10. Vad heter jag i din kontakt i din mobil?

Gud vet när jag kommer att skriva igen men tills dess kör försiktigt, använd kondom och tänk po mig!! ^^

Puerto Banus

¡Buenos dias! (vill bara säga er att jag sitter o skriver po en spansk dator och det är lätt att skriva ä och ö men inte den andra svenska bokstaven so det kommer se lite fult ut men sketsamma)

Nu har jag flyttat in i min lägenhet i Marbella och cheeses! Om ni trodde att jag bodde najs i Barca so har ni inte non aning om hur jag bor nu! Jag bor i ett omrode lite utanför Marbella som heter Puerto Banus och där bor alla snuskit rika miljonärer! jag skojjar inte, sog 2 ferraris och 1 porsche bara 5 min gong väg ifron där jag bor. Jag bor i nästan en lyxlägenhet med utsikt över hela Puerto Banus och ett fett snyggt berg bakrunden. Lägenheten är fullt utrustat med allt man kan ha och badrummet ser ut som ett hotellbadtrum (jag ska försöka lägga upp bilder so snarast som möjligt)

Igor so hade jag en ledig dag och jag gick längst stranden som är drygt 7 km long och jag gick fron Puerto Banus strand hela vägen till Marbella centrum (fett snygg utsikt o skönt) det var lite varmt o svettigt dock att go alla dessa kilometrar do termometern stod po 32 grader som mest (SUG PO DEN SVERIGE!!!) men men.

Idag so var jag hos polisen för att kirra mitt arbetstilstond och massa annat skitpapper som jag inte har en aning om varför jag ska skaffa. Och om jag moste klaga po nott här i Spanien so är det en sak som utmärker spanjorerna och det är hur FREAKING segt de jobbar!. MY GOOOSH lägg po ett rem!¨

Ajja som sagt har inge internet i bostaden so jag kommer inte kunna skriva so ofta men här po Exit kontoret (De som fixar allt ot mig) har gratis internet so när jag kommer hit so kommer jag att kunna skriva. Om ni vill slösa en liten slant för att prata med mig so tveka inte o ring +34654620430 det vore lite skönt för mig ockso att höra lite svenska do jag bara pratat spanska hela tiden nu!

Ajja ska tillbaka till Polisstationen för att fo ytterligare stämplar och sedan till banken för att fo en stämpel och nott freaking kort jag är tvungen att ha och sedan till non slags SÄPO liknande kontor för att fo min sista stämpel innan jag kan börja jobba! (BLÄ)

¡Hasta luego amigos!


Marbella

Okej måste skriva denna blogg lite snabbt för att mina batterier till lap-topen håller på att ta slut!..

Har åkt till Marbella nu! :) skit grym stad med otroligt många turister och härligt väder! kom hit igår med en sjuhelsikes tung packning och drog runt dem runt halva marbella för att hitta ett bra vandrarhem (jag kommer att bo i en lägenhet men skitspanjakerna hade sin nationaldag så det var freaking stängt på kontoret som skulle ge mig nycklarna)

Igår så snokade jag runt lite på varenda bar här och tog 1-2 öl på 4 olika barer, den bästa var den engelska baren som ligger 30 meter ifrån vandrarhemet som jag bor på,  som förövrigt nog är det bästa vandrarhemmet jag varit på! Grymt najs personal, satt o pratade med kocken som är från holland nu hela kvällen om en massa saker (han är lite wierd så vi prata först om att lita på byggfolket i marbella till Ruud van Nistelrooy :S) och det ligger nära beachen. Var å käka frulle på beachen imorse och tittade ut mot den häärliga stranden medans det var ett gäng ungdommar som höll på att göra akrobatik (fett najs)
Kollade på rugby semi-finalen mellan Sydafrika - Argentina på den engelska baren och det var en grymt cool stämning.

Imorron bär det av mot kontoret och jag ska få mina nycklar till den lägenhet jag kommer spendera de närmaste 5-6 månaderna (som planerat iaf.) och sedan blir det att söka jobb ^^

Mitt intryck av denna staden hitills? En antik o stillsam stade med otroligt trevliga männsikor (man hälsar på varandra hela tiden) o med ett underbart väder... med andra ord tror jag att jag kommer att trivas bra här! Det ska bli kul att ta över vännerna från Sverige hit o visa runt dem i den staden jag kommer att bo läänge i! ^^

Nee nu blirre läsa Jens Lapidus freaking underbara bok Snabba Cash o somna till med Coldplay i lurarna.

Dagens låt: Wolfmother - White unicorn (bara för att den råkade gå på repeat när jag somnade till förrut :P)

Besos!

V.I.P

en liten korregering från gårdagens blogg: jag var tvungen att skriva på ferdis dator i slutet bara för att vårat internet suuuger så balle!.

Igår så var vi på Opium Mar, ett nyöppnat ställe på barcelonetta stranden. Vi gick in och det var et ganska fancy ställe med några riktiga moneymakers i V.I.P rummet. Det började med att vi smådansa lite (vi så menar jag mina lägenhetspolare) och sen skulle jag ut o ta frisk luft så såg jag Linda o Dani sitta på uteterrassen och fyllde i nått cp formulär. Satt å snacka lite med dem och linda bjöd mig på en drink (Tequilla Sunrise som skulle bli min drink för kvällen) sen gick vi ifrån lägenhetspolarna och dansa lite o köpte drinkar hela tiden. Efter ett tag så kom det en riktig sliskig gubbe på 50+ och började prata lite "intimt" med Dani osv. O efter ett tag så sa jag till Linda att hon kasnke skulle hjälpa henne ut ur situationen, när vi hjälpte henne ut så visade sig att den gammle gubben var ägaren av stället och vi bara GÅ TILLBAKS!! Hon gjorde det och vi fick först gratis drinkar av honom och sen lyckades hon snacka till sig att vi fick gå in i V.I.P rummet!! :) Hell yeah i'm in the V.I.P! Vi satt där ett tag och tog in Charlotte och hennes vän in där också. Efter ett tag börja folk lämna (nu är klockan typ 5 eller nöe) o det var tillslut bra jag o Linda kvar.
Hon får sig den underbara ideén att bada i havet! Så hon tog av sig alla kläder och sprang in i det sviiinkalla vattnet (sketa kallt på kvällen) men sen hoppa direkt tillbaks för att hon var rädd för att hajar skulle äta upp henne :P hömm :S... Iaf. efter ett wierdo snack på stranden så blev det alldeles för kallt så blöta o sandiga tog vi en cab till min lägenhet och käkade fyllepizza och snackade med Parvez (han som jag bor med) som var skitrolig bara för att han hade rökt på den fetaste jointen jag någonsin sett typ :P (sick!) Och han skulle åka hem till USA bara för 1 vecka för att hälsa på hans familj, så jag tog ett farväl för att jag inte kommer att se honom nå mer och jag kommer sakna han så fett mycket (Han är nog den coolaste lägenhetspolare man kan ha). Efter att han lämnade till flygplatsen så "däckade" vi o vaknade nu för 1 timme sedan ^^

Idag blir det att lämna in nycklarna till lägenheten för att vi inte har nån skola imorrn (nationell helgdag som det är varannan vecka här i spanien :P) och jag flyttar till Marbella på lör. o sen ut på shopping med Ferdi.

Dagens låt: Foo Fighters - Home [Echoe, Silence, Patience & Grace]

      

        

Test

Plask* Booom* krash*!! Det är det här jag hör just nu utanför mitt fönster = Regnar och åskar som faaaaasiken! men still så är temperaturen normalt ute..

Idag så vaknade jag med ett leende på läpparna för att jag inte var trött när jag vakna, men sen skjönk leendet när jag kom på att jag hade språk test idag, och andra orsaker som ej kommer att nämnas =/.
Jag anlände till skolan efter en trööög o svettig metro resa där det var fucking fullproppat i hela metron, bläää.. Och när jag anlände så hade vi fått en ny "elev", han var typ 50+ och var en läkare från Italien som såg så jädra sliskig ut och agerade detsamma så att mina fördommar mot italienare även gällde 50+ arna! men men Challe var inte på 1:a lektionen so det var lite trokigt for mig i borjan :(

Saknar er mer o mer f;r var dag som gor :/

Swedish Party!

Hola amigos!

Idag så kom det nya elever till skolan (som det gör varje vecka :P) och vi fick 2 nya klasskamrater. En var en 20 årig isländska och den andra var en Italiensk Modell för D&G ;) så löd presentationen iaf... Skolan gick fett bra! äntligen känner jag att jag nu kan tala långa o fulla spanska meningar utan svåra problem :) Wieee!

Ikväll så är det ett svensk party på nattlklubben Shoko här i Barca :) fett najst! de bjuds på svensk cider o svensk käk osv! (ska palla mig dit med min Sverige tröja) det kommer va grymt många svennar som kommer vara där så det kommer kännas som om man är o festar i Sverige :P

http://www.myspace.com/bcnspanishclub Här står det mer om festen.



...In my own world i'm never alone...
You did think that in my heart the darkness would grow,
But i'm stronger than you think
you know it's my emotions you throw
and my heart you shrink

The silence i had to pay
for making you stay
and look now what you have done
all my clouds are now grey

But i didn't give up that easy you know
i live my beautiful life
far away from you so
you don't need your knife

It won't cut to my heart anymore
cause now i'm happy and with no sore....

Pedram Effati - Change of my life

Ps. Ett utdrag från min egna låt som jag har skrivit och komponerat ^^ PÖSS

Miss you Amiga Mika ^^

Medvetandet tillbaka

Tjabba tjena hallå!

Senaste dagarna har varit lite småvilda men fett roliga!

I fredags så åkte jag till Skånetjejerna och förfesta där lite, sen kom två fransoser varav en av dem var en engelsmann som bott i Frankrike i 7 år. Vi hade trevligt med att lyssna på en halvkass tysk musikkanal. Sen skulle vi tll ett ställe som heter Chupita och Maria,Challe o fransoserna tog en cab dit, men Linda ville inte dit så jag fick gå med henne. Fasst det gjorde inget då vi hade fett skojj på Otto Zutz med att ragga på bartenderna o dansa till fetingskön musik! Sen är Linda bra att locka in tjejer åt en också då hon gör typ vadsomhelst ;) Efteråt så palla vi oss till metron och went back home...

Så till igår.

Var feting bakis imorse och typ vräkte i mig vatten o mat hela dagen! Jag hade inte planerat att dra mig utåt först, men efter Isländskorna och deras klasskompis (En svensk tjej Greta) frågade  mig så snäll om jag ville gå med dem så jag sa ja! :) Vi drog till Puerto Olimpic där det finns typ 30 nattklubbar längst med hamnen på rad. Vi festade med ett gäng killar från Island som var kompis med mina Lägenhetspolare o de var fettchilla! Typ köpte in tequilla shots åt alla oss som satt vi uteserveringen och vi körde ölbogning som en våg! Grymt najs var det (Gött att jag inte stannade hemma). Sen följde jag Greta hem för att hon bodde hyffsat nära och vi träffade på världens gäng med fulla nerdrogade spanjorer som satt o festa mitt i en korsning :S haha det var typ 250 pers eller nått :P WTF? Men men det var en trevlig kväll med andra ord ^^

Idag så blirre chill chill med fotboll och äta ännu mer =) och typ snacka skit med Amerikanpolaren som vi alltid gör!
Tjingeling


                

Resaca!

Idag var jag så grymt resaca (Bakis på spanska) så att jag sket i skolan..

Igår så drog jag först till Flickeras place (Elvira,Challe o Ingrid) och vi förfestade lite osv. Jag skulle gå o köpa lite mer alkohol på Supermercado (Fastän jag hade ölhävartävling precis innan med min Amerikanska lägenhetspolare, hävde 6 starköl denna kväll) men de har en wierd regel (iaf på supermercadon) att man inte får köpa alkohol efter 23:00 och klockan råkade vara 23:20 så jag fick gå tillbaka igen tomhänt. Men det hindrade mig inte att dricka, nej nej ;) mäster Pedden är så snäll och trevlig att han fick sprit av folket därborta "free" ^^
Vi drog till Otto Zutz och partajade lite, mötte en Persisk tjej som bodde i L.A och så träffa jag 2 sköna Brazilianare från Gremio o den ene spelade slagverk som mig :) de var riktigt najsa. Efter lite partajande så satt vi utanför klubben ett tag och fyllebabbla lite.

Jag kom hem vid ungefär 6 tiden och skulle åka till skolan 8:30 så jag sket i att sova (kollade på lite spansk barnprogram osv.) Men när väl klockan blev 8:00 så kände jag: "jag har inte gjort mina läxor och då måste jag prata nästan hela tiden för Jorge (lärare) och det pallar jag inte, sen så mår jag fett piss o det skulle sitta fint att sova lite extra länge denna regniga o sketna Tors". Jag sov till ungefär 13:00 och kände att det var ett klokt beslut.
Jag har inte gjort så mycket mer än att äta bakis pizza o snacka skit med Amerikanarn.

Nu har jag gjort min läxa och ska kolla på Heroes avsnitten sen sussa gött! ^^

Pöss på er svennar som har det kyligt i Sverige, saknar er massor och ger er en värmande kram från Barca :)

IKEA!

Okidoki igår blev det lite sent så jag han inte lägga in nån blogg så jag kortfattar gårdagens händelse o sen dagens (okej?) ^^

Igår var jag i SVERIGE igen...eller aa nästan, jag,charlotte,elvira o ingrid drog till IKEA här i barca och vi blev som helt vilda när vi gick in, Alla bara: "ohh nämen gud kolla kalles kaviar", "Shit de har t.om svenska lantchips" osv osv. Stackars ingrid som fick stå ut med oss å våra nostalgi trippar (Hon är norsk btw). För visst var det nostalgi trippar! och jag fick den där känslan att "Är det så här det kommer kännas när jag kommer tillbaka hem till Sverige igen?" För jag kommer ju trots allt vara borta från Sverige ända tills maj (om jag nu får ledigt från jobbet under julhelgen, men då är det en fråga om pengar också :P). Åhh vad härligt det var!! Jag köpte med mig marabou daim choklad, ahlgrens bilar och kalles kaviar! ^^
Sen så drog vi hem till flickera och kollade på C.L matchen mellan Stuttgart - Barca och käkade lantchips o mös! (Barca vann med 2-0 efter mål av puyol o messi)

Så till idag:

Idag så vaknade jag och kände liksom att jag absolut inte ville till skolan, men jag ville gå till skolan ändå pga en privat anledning ;) så jag pallade mig upp 30 min innan jag brukar vandra till metron, slängde i mig flingor och typ slarv skrev ihop läxan som vi hade och sen palla mig till skolan. Under 2 passet i skolan kommer en staplandes Challe in lite halvfull och fnittrande, (jag tror hon fick sig en karatefylla) men det var sköjj, jag tycker det är sketa roligt att små retas lite ^^.
Efter skolan så pallade ja mig hem med metron som vanligt men nu så funka inte mitt jädra metrokort (BLÄÄ) hade typ 14 resor kvar på den o nu är jag tvungen att köpa ett nytt =/ (Asså fan vad jag bränner pengar hela tiden!)
Jag kom hem, värmde gårdagens pasta o köttfärssås och sen däckade i soffan från typ 15-19 (!) jag var verkligen trött må jag lova.. men men
Nu så ska jag duscha, kirra iordning ferrekläder och köra öltävling med min amerikanska lägenhetspolare (igen! sist så blev det 9 starköl och en rejäl fylla för mig) men det ska bli fett kul! o sen till förferre hos Charlotte,Elvira o Ingrid ^^ Jag tvivlar på att jag kommer klara att palla mig till skolan imorrn men jag vill ju så gärna dit ^^

Ajja hade bra folket <--- för nu vet jag att Katte inte är den ända som läser Jocke pocke också minsann ^^

Fred!

Charlotte o Ingrid    Jag o Elvira  Challe & Me

OMG :O

Okej glöm allt vad jag sa om att min nya rumskamrat var en "halvgeek" igår, Han är ju ffs en MEGAGEEK :O
Asså seriöst hjälp jag är rädd! Okej ni ska få höra varför lite senare...

Idag så hade jag morgonlektionerna på skolan (blää, brukade ha från 15-19 förrut men blev tvångsflyttad till 9-13) och jag höll verkligen inte tempot i klassen, men som tur är har jag Charlotte brevid mig som hostar och skrattar igång mig igen ^^. Den här klassen som jag går i nu känns mycket roligare och bättre än den förra så jag kanske inte ska klaga så mycket, dessutom så går Maria o Skaterkillen (gud vad jag är dålig på namn) på morgonklasserna så jag har sketa trevligt på rasterna :) Fick min första läxa idag också :/ hade inte fått nån på 2 veckor förrut.

Okej nu till supergeeken! Jag vill inte nämna hans namn även om han är holländsk o självklart inte förstår svenska, men jag har en aning om att han kan tjuvläsa min blogg :O (hjälp!). Jag tror seriöst att han tror att jag är hans farsa eller nått, för han frågar alltid efter min åsikt om andra saker och ibland t.om om han får göra vissa saker :S (hjälp!). Idag så var vi o handla på supermercado (han följde givetvis efter mig) o asså allt jag köpte så köpte han exakt samma sak :S t.ex när jag skulle köpa kött så tog han samma sort, när jag skulle köpa ägg så köpte han samma (jag testade honom sen för att se om detta verkligen var sant så jag tog upp smör o stoppa i korgen o han gjorde givetvis samma sak, men sen ångra jag mig och ställde tebax den o gissa vad? yepp rätt han gjorde exakt samma sak) Dubbel hjälp!
Inte nog med de så frågade han mig om äggen såg bra ut efter han hade stekt dom (seriöst killen släpp mig!)
Som min amerikanska lägenhetspolare sa "Det måste vara såhär det känns att vara en rockstjärna förrutom att du bara har 1 enda just nu :P" SANT!

Ajja nu måste jag försöka få lite sömn om den här nöten till rumskamrat kan sluta prata med mig och låta mig sova!!!

Tillägnar denna blogginlägg till Katte för att jag tror att hon är den enda som läser detta just nu :P (sant?)

Puss o natti!

RSS 2.0