Seger i fotbollen

Idag var det mycket segt att jobba och armarna vägrade funka, men dagen gick hyffsat snabbt och jag klarade ännu än arbets dag.

Hade match med Sommarro IF idag mot Deje, spelade för första gången sen 2 månader tillbaka. Tappade visserligen kaptensbindeln för matchen men den tar vi snart tillbaka igen ;)  Det gick bra då vi vann med  4-1 och det var en del personer som hade kommit för att kolla...några snygga babes dessutom =P Hahahah


Dagens Bild:  Den här kommer jag ha som tatuering på min underarm när jag fått min lön!




Dagens Film: Death Race

Dagens Låt: Manu Chao - Merry Blues


Dagens Klipp: Detta måste vara den sjukaste biljardtricket jag sett!!! :O


Medelhavs värme?

Varmt. varmt och åter varmt idag då det är måndag = Starten av en ny vecka = Jobb =( och det var typ helt omöjligt att jobba idag, så alla vi som jobbade var extra sega. Idag hade vi i uppgift om att göra lite snyggt runt dagiset som är precis utanför kontoret och jag är så otroligt facinerad av hur mycket energi ett barn kan ha alltså :O, Jag sa åt en liten kille att sopa tillbaka sanden som hamnat ur sandlådan och han sprang som en gnu in och hämtade en liten spade och började forsla, sen sa han "Färdig! vad kan jag göra mer?"... alltså va? förstår inte en liten pojke hur otroligt tråkigt det är att städa? Iaf han fick några uppgifter som höll honom sysselsatt.

Dagens Bild:  Min guldfisk är lika tjock som mig och varje gång han har fått mat och blivit mätt vänder han sig upp&ner och bara låter magen flyta mot ytan ^^




Dagens Film: Kingdom of heaven

Dagens Låt: Blink 182 - First date


Dagens Klipp:
Boys and Girls så här ska det dansas på disco må jag lova! =D


The Dark Knight

Var på bio med 3 männingarna igår och såg på den nya Batman filmen som varit så himmla kritikerrosad och slagit alla tittar rekord m.m  Hur var den då?... Den var underbar!! skådespeleriet var så sjukt bra och alla ni som läst/sett senaste nyheterna vet ju att Jokern i filmen spelas av Heath Ledger som tyvärr gick bort tidigare iår. Och alla hyllade honom om hur otroligt bra han var i filmen, så där satt jag och väntade på att han skulle dyka upp på duken. När det väl skedde så reste sig alla hårstrån på kroppen och my god vilken underbar skådespelare! Give him an oscar for god sake!!

Ska bygga ut min blogg lite och tillägga dagens bild och dagens film till  min lista

Dagens Bild: Heath Ledger som Jokern




Dagens Film: Batman: The dark knight

Dagens Låt: Miley Cyrus - 7 things

Dagens Klipp: Från Batman filmen, Jokern gör ett mycket roligt trick


Lunch konsert

Hade lunch konsert på jobbet idag =) jag spelade gitarr, martin på bas och robert vid micken.. lät bra faktiskt och vi fick tårta o sluta tidigare idag för det

Dagens Klipp: Ni som sett mupparna vet nog vem denne är, men ni som inte gjort det får se nu hur otroligt cool han är =)



Dagens Låt:
One Republic - Mercy

VARMT!

Så otroligt varmt det varit dessa 2 senaste dagarna! det är inte så jätte skönt när man arbetar uthomus då kläderna klibbar sig och man luktar unket, men när man slutat vid typ 16 tiden så är det cykla ner till vattnet och hoppa i men fullfart =)

Har märkt att uppladdning av video har blivit väldigt uppskattat här i min blogg så därför ska jag upptadera oftare och med ännu coolare klipp =)

Dagens Klipp: En väldigt frän snubbe från San Diego som tyvärr inte har några armar men det hindrar inte honom från att lira gitarr



Dagens Låt: One Republic - Say(All I Need)

Men sjukt snyggt eller!?

Här har ni ett klipp att kolla på om och om igen!!




Dagens låt: Natasha Bedingfield - Pocketful of sunshine

Too serious

Jocke har skrivit sin version och Lukas har också skrivit sin version om denna dag så nu är det dags för min tur =)

Men först gårdagen. Samlade ihop boysen för lite poker hos Joanna (som var tråkmåns och kollade film ist). Det började ju inte så bra för mig så att säga, efter typ 3 händer eller nått går jag all-in med KK men loosar mot A4 (Ande) så då knäckte jag några bärs och var dealer ist. Sen tröttnade jag på det och kika på film med joanna ist. (men fortfarande bärsen i handen =))

Så idag så spelade Jag, Nille, Jocke o Lukas på den nya konstgräsplanen som har byggts på orrholmen. Vädret kunde varit bättre då det typ spöregna. Jocke "Too serious" Bäckström laddade med outfiten och hela kitet för att köra på som fan mot oss stackars oseriösa pojkar. först 2v2 med Lukas o jocke mot mig o Nille, blev en seger för de andra. Sen 21 och där vann den eminente Jocke såklart och till sist lite stress och där vinner... jadå helt riktigt Joackim vinner 2 av 2. Sen gav vi upp och begav oss hemmåt i regnet.

Det blev dusch, mat och sen kolla på The sopranos avsnitt

Dagens Låt:

Outlandish - Callin' U

Dagens klipp:  Loo:s tunga och Dol:s stjärt ;)


Jobb, jobb, jobbbbbb

Tjena Pedde här!

Jobbar för fulla muggar just nu på KBAB Arbetstider: 07-16 Location: Norrstrand/Centrum Uppgift: Skulpturera lite häckar, glida runt på moppen osv. =) Lite jobbigt dock att vakna 05:45 varje morgon för att göra sig iordning till jobbet, sen är man seg en sisådär 3 timmar (fram till frukosten serveras) men det är ett mycket roligt o soft jobb ändå.

Det finns en snubbe som jobbar där som kommer från Libanon och bryter ganska kraftigt men det roliga är att han inte kan säga bokstaven P utan han säger B ist. Då en dag så frågade jag vad jag kunde stå på när jag skulle klippa de riktigt höga häckarna, han svarade "Du kan gå in till förrådet och hämta ballen å sen stå på ballen då" Han menade då Pallen såklart ^^
Sen idag så pajjade moppen och Robert går fram till han Riad (som han heter) och säger att moppen är kapputt, Riad svarar då "Jasså har mobben bajat?" haha så grymt skön snubbe, han låter oss gå tidigare från jobbet också.

Börjat träna på riktigt nu igen! känns mycket bra i kroppen.

Dagens Låt:
Justin Timberlake: What goes around/comes around (till en spec pers.)

Dagens klipp: Kindgda Ka, världens högsta och snabbaste Berg o dalbana som finns i USA, den åker typ 0-205 km/h på 3 sek och åker sjukt högt upp


Going west!

Okej först å främst vill jag tacka ALLA som grattade mig på födelsedagen :), känns glädjande att folk bryr sig, och framför allt mina Español vänner som ringde där nere ifrån och jag fick fräscha upp spanskan lite.

Today Karlstad
Tomorrow Göteborg

Drar väster ut över helgen för att chilla lite, ska bli najs och det blir lugnet före stormen då jag börjar jobba på KBAB på Måndag. Samt så ska jag spendera mina sista pengar jag har och det är verkligen inte mycket kvar, så jag kommer vara luspank (seriöst också)

Dagens Låt: Red hot chili peppers - Gong Li (jag tror jag har haft den här som dagens låt en gång förrut men det är så sjukt underbar!! älskar att ha den på repeat och somna om)

Dagens Klipp:
Har suttit och kollat på gammla sköna RHCP klipp från tidigt 80-tal och sen den här, det är Anthony Kiedis (sångaren i RHCP) som var med i en film när han var 13 bast, för er som inte kan lista ut så är den han som pratar sist i klippet.


Birhtday

My B-day today

Taskig vädergud!

Först å främst vill jag bara påpeka att jag såg den bästa tennismatchen i hela mitt liv igår. Wimbeldon finalen Roger Federer vs. Rafael Nadal (kunde det bli nå bättre?) Och sicken match det var. Jag som är ett Nadal fan fick jubla högst då han tog hem det efter en riktig rysare =)

Jaa nu när jag har blivit frisk så vägrar ju vädret bli bra så jag kan gå ut och börja träna lite =/ visst kan man göra det ändå men jag vill ju inte riskera bli sjuk igen liksom. Så det blir ännu en dag att fylla sin mage och låta den växa...


Dagens Låt:
Manu Chao - Merry Blues

Dagens Klipp: Sjukt bra Pingis skills :O



Don't super size me please!

blääääh, hade mega huvudvärk igår sammtidigt som det var skitfint väder ute! ja undra om jag var olycklig då. Knaprade en hel del piller och körde med diverse huskurer och sov typ halva dagen. Imorse när jag vaknade så mådde jag bra faktiskt, kände lite av den rinnande näsan o den täppta näsan men annars så var det lungt (bara att knapra lite mer piller så blir det perfa). Solen stekte som aldrig förr och jag gled ut och lindade in mitt huvud med en t-shirt med is och låg där ett bra tag å njöt.

Kollad på en mycket intressant dokumentär igår också vid namnet: Super Size Me!
för er som inte vet vad den handlar om så ska jag berätta för er att den handlar om en kille äter på McDonalds 3 gånger om dagen i 30 dagar (alltså frukost, lunch o middag) och om personalen frågar om han vill Super Size:a menyn (dvs. förstora läsken och pommes frites) så måste han tacka ja, och det sker typ 9 gånger under de 30 dagarna.
Jag insåg att den dokumentären var min ypperliga motevator till att börja köra nyttigt och nu när jag har börjat prenumerera på Fighter Magazine. så är det bara att köra igång ^^. Så bye bye med Ohälsosamma och påkostliga fetträtter från och med nu :)

Dagens låt: Promise and the monster - Sheets

Dagens klipp: Traliern från dokumentären Super Size Me!



Tillbaka med förlorad hjärna

Jag har så många ord i huvudet just nu för att beskriva om hur jag hade det borta på Peace & Love festivalen men jag orkar fan inte skriva allt! Ni får kika på Pedden.bilddagboken.se och se lite bilder från konserterna jag var på.

Banden/Artisterna jag såg på var typ: Petter, The Hives, MANU CHAO, Sahara Hotnights, In Flames, Promise And The Monster, The Hellacopters, Sex Pistols, Millencolin, KENT, Looptroop Rockers, Mustasch, De Lyckliga Kompisarna, Johnossi, Teddybears Sthlm


Tydligen så har jag supit bort min hjärna för att nu så har jag tappat bort min plånbok och jag har inte den blekaste vart den kan vara (bra gjort Pedden!!!) och nu så glömde jag mina nycklar hos Leo och det var ju också mindre bra gjort. Jaja jag får väll stå ut med att min hjärna börjar skrumpna och sakta men säkert kopplas ur funktion.

Fick min efterlängtade bok igår också Scar Tissue! Det är Anthony Kiedis självbiografi (Han sångaren i Red Hot Chili Peppers mitt favoritband) nu ska jag ligga och läsa den hela freakin sommaren och bara njuta.

Peace & Love på er gott folk. solen skiner och jag njuter av livet.

Dagens Låt: Governor Andy - Bonus på kortet

Dagens Klipp:
Gammal skön animerad klipp som handlar om kärnvapenkrig.


RSS 2.0