Cansado!

Hola chicos! ¿como estais?

Just nu er jag lite trott for att jag var tvungen att jobba 06:00 idag =/ 1 gong i monaden so kommer det en lastbil med varor som vi moste lasta av och saken er att jag slutade jobbet 01:00 igor so jag fick mig inte so mycket somn inatt, men men efter lite kaffe och en 2 timmars powernap so er jag po G igen ^^

Det er forovrigt lite jobbigt ner man ska behova jobba natt nestan varje dag do jag inte kan oka till marbella city och chilla med EXIT genget lengre. Men det gor inte so mycket do Jiri och Kati (fron Tjeckien) har flyttat in i voran legenhet och de er superschyssta :) verkligen. en bra sak er att jag och Jiri jobbar po samma stelle, men ibland so jobbar vi olika tider och det er verkligen träligt! men men. Och btw so ska Jiri kopa en scooter so det blir att oka med honom typ varje dag till jobbet herdanefter! Yipiie!

Jaa vad mer.. Jobbet er lungt och roligt, en av voran manager Jhoy er superschysst och ner hon jobbar (det finns 4 st) so er det alltid lungt och vi skemtar hela tiden, sjunger med lotarna som visas po teven och busar runt lite med folket i köket :D, Idag hade vi en "reunion" med alla arbetare och vi satt o kekade bullar med kaffe och snackade lite trams som jag inte forstod so der jettemycket av do folket pratar supersnabbt her! och en rolig sak som jag insog var att  arbetarna som arbetar er fron typ olika delar av verlden :P Jag sverige, Jiri Tjeckien, Agustin Paraguay, Mariela peru, Alexandrie Frankrike, Jan USA o Evelyn St Dominca eller nott sont :P men men det är trevligt ^^


BTW nu finns lite fo bilder fron marbella po FACEBOOK (Pedram Effati www.facebook.com) so check them out men de er inte so mycket men jag ska legga upp mer do denna dator er superduper seg (sitter po EXIT kontoret just nu) wiee ^^ kommentarer kommentarer ffs!

Puhh min svenska forsemras for var dag som gor och en annan sak som oroar mig er att julen o nyor nermar sig och det er inte alls samma sak som att fira den i sverige med nera o kera :( :( :( buhää!! Saknar forra orets nyor med Balle i Lidkoping och ner jag stod ensam bortappad po tolvslaget mitt po torget i Ldkp :P hehe men men det var en upplevelse med min kere son Johan ^^

ajja tror jag har skrivit nog for att ni ska ha nott att lesa for denna kväll ^^

Pöss Pöss

äntligen!

Bahhh! äntligen ha jag fott tag po internet! det är so himmla svort när man jobbar hela dagarna och inte har m¨jlighet att oka till Marbella om dagarna!

Men men.. vad har hänt do? Jag har jobbt varje dag nattetid nu :/ Bläblä men jag for pengar for det iaf.... och nu har jag 2 dagaras ledighet och det bästa är att Alxeis ockso har ledigt de här 2 dagarna so vi kanske ska oka till racingbanan i närheten av marbella for att kolla po lite fina sexiga bilar ;)

En sak vill jag bara fo ut nu att jag FREAKING HATAR DEN PUTAN SANDRA som är en av mina managers och hon skriker och loter som en freaking rotta och varje gong ska hon go över po ilskan över mig.... FU!!!

Ajja tranquilla pedram.... btw jag har hittat ett place som säljer aftonbladet so typ 1 ggn i veckan gor jag dit för att fo reda po lite saker som har hänt i sverige :) men i Lördags ner sverige förlorade so läste jag Spanska tidningar och dom sprutar lovord över Spanien medans honar alla andra .... ¡Culo!

Ehm bilderna som ska läggas upp so smoningom for ta och vänta lite for att datorn po EXIT kontoret har lite virus so det cepar sig varje gong jag vill lägga upp bilderna :( men jag ska försöka kirra so snabbt!...

Jag hoppas att folk läser detta inlägg do jag tror att jag har tappat Läsare sen jag inte har skrivit po länge, men som sagt ha tolamod for att jag har inte tillgong till internet varje dag och jag ska forsoka kirra so monga gonger som mojligt :D

är det nott mer som jag har missat som ni vill veta om i 24 gradiga Marbella so skriv en kommentar so skriver jag allt ni vill veta i nästa inlägg :)


¡FRED!

MICKEY, JOHNNY, BILLY

Aloha!

ehm, entligen har jag fott tag po internet ^^ tog mig ett par dag innan jag fick det :P

Har varit ute och festat med "Gänget" typ varje dag och varje dag so har jag fott sova över hos Alexis for att det inte gor nogra bussar till Puerto Banus po netterna. Vi har gott runt och utforskat alla nattklubbar och barer som finns her i Marbella. Och Alexis har varit sketa schyrre for att just nu so kan man hora eko-ljud i min plonbok for att jag borjar bli totalpank men alexis som tjenade 1400 euro denna monad har bjudit mig po middag o barrunda typ varje kvell ;) realy najst :D (Bilder kommer i slutet)

Sen hende en veldigt rolig grej igor. jag var po intervju @ McDonalds bara for att jag var so desperat efter jobb, men efterot so ringer morsan och berettar att det finns ett svensk telecom foretag som vill ha en anstelld i Januari so jag kanske tar det jobbet do. Och Alexis hade en intervju po en resturang ifor men han ska bara vara her i 1 monad till so de ville inte ha honom, men do berettade han for ägaren att jag sokte ockso jobb so jag fick en 15 minuters intervju med egaren :D och han sa att han skulle ringa mig senare idag och sega om jag for jobbet eller inte :P (Fett coolt om jag for jobbet for do slipper jag sket Mecan)

Ajja vedret er fortfarande fetingvarmt her i Marbella so man svettas even i T-shirt. och igor fick jag veta att Daniel som jag delar rum med har sesongsbiljetter till Oldtrafford so nersomhelst kan jag bara ringa honom och oka over for att se Manchester Utd gratis :D visst er det otroligt! :D

ajja men nu er Alexis jette hungrig so jag moste dra mig! han tjatar som faen!

Ciaoo ciaoo ciaoo ciaoo ciaoo ciaoo CIAOO CiAoO cIAOO ciAOoo ciaooo ciaoo ciaoo ciaoo ciaoo cuiao,  ci9ioaksxc sz


RSS 2.0