BMA middag/ Ämbetsmanna middag

Faaaaan va nervös jag var innan tentan!

Nu är tentan gjord så får vi se senare hur resultatet blev, tänker inte prata något mer om det..
BMA middag snart.. ska hinna med att duscha, byta om och dra till Värmlands en liten snabbis för att säga hej till mina kära kamrater jag inte sett på flera dagar. Sen blir det åka av hela kvällen/natten

Ämbetsmanna middag imorgon!
5 kamp på eftermiddagen och en riktigt fin middag på kvällen med alla ämbetsmän på Värmlands står på schemat, med andra ord kommer lördag bli en sjuhelsikes rolig dag!

Dagens Låt: Kings of leon - sex on fire

Dagens Klipp: Ni vet Carlton Banks från Fresh prince in bel air? well här är han med i en pepsi reklam med Michael Jacksson


The Office

Tenta på fre.... ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!

Någon som har kollat på The office (amerikanska versionen)? Om inte gör det på en gång..jaa nu...seså börja tanka! Tog ett litet brejk från pluggandet och kollade på några avsnitt och jag skrattar varannan minut. Följ med Michael Scott chef för pappersförsäljarföretagen "Dunder Mifflin" och hans kompanjoner Jim,Pam, Dwight mm. på ett rätt så trågikt företag i USA men de gör det hela så roligt. Pinsamma situationer uppstår när Michael ibland går över gränsen på dumhet och Dwight som aldrig hört talas om vad ironi innebär. My favorite!

Sunk-pedde har slått till igen, jag börjar känna mig lite äcklig o illaluktande nu. typiskt att det räcker med att man bara sitter en enda dag hemma och degar så känner man sig som en uteliggare på manhattans gator... Tror det är dags för en dusch nu faktiskt...en dusch och lite plugg och sen kolla på nya avsnittet av Chuck som kom ut igår.. jepp exakt vad jag tänker göra.


Dunder mifflins "flitiga" arbetare

Dagens Låt: David Guetta - Tomorrow can't wait

Dagens Klipp: Eddie Murphy skämtar om homosexuella (BÄST)


Recovery!

Har fortfarande inte hämtat mig ifrån söndags!

Nya tag ikväll då det är C.L kvartsfinal Manchester United - Inter. Detta kommer bli en hejdundrades match, med fartfyllda kontringar och en massa burop ifrån mig när Zlatan rör bollen (tvyärr ikväll hatar jag Zlatan, annars är han bland de bäste).
Ska fixa lite tacos inför matchen också, så det kommer bli rätt så najs.

Ledig imorgon och på Tors. behövde verkligen det då vi har så sjukt mycket att göra. Sen är det dugga + Tenta nu på fredag (kul va?) när de bägge är finito så är det en BMA (Biomedicinska analytiker) middag på ÖG's nation. Gissa vem som ska supa bort sitt minne =)

Dagens Låt: Jason Wade - You belong to me

Dagens Klipp: Där stod jag och höll i henne, samt gosade med hennes hår ^^


I got katy perrys towel.



Jag är kär! totalt förälskad i Katy Perry! Så otroligt söt o vacker, plus att jag fick hennes handduk som hon kastade ut i publikhavet, som tur var så var majoriteten av dem som stod framför mig små tjejer så jag nådde högst och greppa tag om den. Känner fortfarande hennes parfym om den och nu ska den ramas in brevid biljetten. <3

Katy Perry (Nalen, Stockholm) 22/2 -09 ett minne för livet!

KATY PERRY!!!

KATY PERRY KONSERT KL.20.00 IKVÄLL!!

Jag och fifi åker till Sthlm 15.35 idag för att chilla lite på stan och sen hitta till Nalen för att gå på konserten :)
Ska bli så sjukt kul! synd att vi inte vet hur vi ska ta oss hem sen =P.

Inflyttningsfest igår hos Tessan & Robin. Skittrevligt trots att jag var megabakis och trött men det hindra mig inte från att ha kul!, Festen innehöll Creepy 40åring, tafsande hyperfull kille och en massa låtbytande hela tiden.
höll på till 03.00 för att sedan rusa till Johannesgrillen utanför oss för att köpa lite fyllekäk. Aaron var pigg o glad innan besök sen när han hade fått i sig en kebabtallrik så var han helt borta. Ögonen blodsprändgda och knäpp tyst i 20 min.

Well that's all for today folks! Ska käka frulle nu och sedan fixa allt till ikväll!

Dagens artist: Katy Perry


Laborations vecka

Laborationsdag 2 av 4 avklarad!

I skolan från 09:15 till 17:00 varje dag i skolan nu. Vi har en laborationsvecka just nu i skolan och man ska skriva massor med rapporter sammtidigt också så det är en hel jävla del som görs om dagarna. Det enda jag gjort denna vecka är
  • Vakna
  • Skolan
  • Skriva rapport
  • Äta
  • Sova
Krister kom förbi och gav mig ett litet pepptalk inför nästa vecka, vad händer? Jo då börjar mitt "nya liv"..Låter klischigt? jovisst men hittar inget bättre sätt att förklara det på.
Jag ska nämligen börja träna på Studenthälsan med Krister och sen skaffa mig en tatuering i veckan...jo ni läste rätt! Ska skriva in Karma på armen med persiska bokstäver, är skittaggad!

Katy perry countdown: 4 dagar kvar =)

Dagens Låt: Laurie Webb & Mr. Perfect - Aren't you clever

Dagens Klipp: Dagens låt med ett klipp från tv-serien LOST i bakrunden (hitta ingen bättre, låten är viktigast)



Reccegask

Sovit gott? Nej inte ett dugg!

Det var Kärlekstema på klubb 054 i fre. och jag var fotograf (bilder kan ses på Facebook) så jag vimmla runt med en bira i ena handen och en kamera i andra. Fick till ett par fina bilder men jag koncentrerade mig mest på drickandet :) festade hårt, körde till 02, sen drog jag och Krister till grillen och handlade lite fyllekäk, när vi hade fått käket och skulle hem så halkar han baklänges och landar på pizzorna vi köpte, de blev lite mos och böjda men det gjorde inte så mycket.

Sen var det reccegask igår. Reccekommittéens sista verk för denna termin (Jag, Johanna, Olle, Krister o Charlotte) det gick skitbra, skrev ett tal på 10 min sen festade loss på Smålands och sedan Upplands nation fram till 04. Efteråt blev det efterfest på Bommen för oss som orkade Inte mycket till sömn men det tog jag igen tidigare idag. Nu framöver är det bara plugg plugg och åter plugg som gäller, har så jädrans mycket att göra att man blir galen!

Dagens låt: Slipknot - Vermillion pt.2

Dagens klipp: Skitnajs dansgrupp från San Diego,CA diggar deras stil.


Jesus of suburbia

Idag fick jag reda på att jag hade fler läsare på denna blogg än vad jag anat. Kul!

Kanske ska börja skriva lite intressantare inlägg då? näe...skriver om samma gamla skit som vanligt. Kanske lite mindre ordbajsning än vanligt men det är det ända jag är bra på när det gäller skrivning, men jag ska försöka.

Sitter och kollar på "Arga snickaren" nu och avundsjukan bara väller över mig. Tänk om jag hade ett sådant hus! Tänk om jag fick allting renoverat av annat folk från teve. Han snickaren var inte sådär jättearg som det framstår på reklamfilmerna.
Riktigt skönsnubbe faktiskt, han säger vad han tycker och inget sånthär homo-simon & peter..niklas whatever han nu heter. Ursäkta uttrycket.

2Q godkände mitt förslag till en ny baspedal till trummorna idag och det är skitbra! Nu kan vi börja repa med bandet ordenligt och vi har redan nu planerat in en spelning på St:Patricks day i mars. Så kika gärna in på Värmlands nation då!

Dagens Låt: Green Day - Jesus of suburbia

Dagens Klipp: Jack Black! en av mina favorit komiker gör en parodi på spiderman


Skolfreak

Är det kul att sitta i skolan från 10.00 till 19.00? jo den frågan kan jag besvara med ett stort big NO-NO!
Ovärd dag idag, då vi hade först föreläsning om enzymer och sedan en fet laboration om "enzyme kinetics" (jaa hela labben var på engelska) så det sög hårt, för sen satt jag och fifi och skrev laborationsrapporten som tar evigheter plus att vi har 1 kvar att lämna in.

Men räddaren i nöden kommer dessa två lediga dagar vi har nu framöver, så jag ska sitta med rapporterna plus att det är en Reccegask att planera plus att det kommer några gymnasiebarn från Karlstad som jag ska agera fadder åt. Ska visa dem hur man super som en student och visa runt i Uppsala!

MILANO JAG LÄNGTAR!

Dagens Låt: Tenacious D - Beelzeboss

Dagens Klipp: Jag fortsätter på Japan-temat, skrattar ihjäl mig


Förförför...Fest!

I Fredags vart det utgång som vanligt! Förförför-fest hos Krister, Förför-fest hos Axel, Förfest hos Lisa sedan fest på Värmlands och tillslut efterfest hos Axel =) Det blev galet najs..

Fotbollslir igår som vanligt, drog med Brian som är en utbytesstudent från USA till fotbollen också och han är grymt bra på Fotboll. Latchade i ca 2 timmar och sedan hemmåt för att bara sitta framför teven och dega!
Film? Jodå det blev Tropic Thunder (En riktigt rolig film med bla. Ben Stiller, Jack Blac o Tom Cruise) Satt hemma och skrattade högt för mig själv! Underbart det med

Till veckan blir det att ägna sig otroligt mycket tid åt plugg för nu ska jag fan inte hamna efter i början. Sen är det annat smått å gott som händer.

Dagens Låt:
Miley Cyrus - Fly on the wall

Dagens Klipp:
Japaner är bäst på gameshows, här ska de utföra massor med konstiga saker i ett bibliotek =D


Ovärd biokväll

Hey!

Visst kollar man de allra bästa filmerna på bio? De filmer som man minns längst och som innehåller mest händelserika saker... tyvärr blev det inte så ikväll. Vi var ett gäng från klassen som skulle välkommna Johanna tillbaka från att varit borta i ett par månader nu och bio var det någon tjomme som bestämde? Kollade på Mammut och den filmen ska ni inte se gott folk! DÅLIG!

Ska se Super Bowl nu gott folk! En tradition för mig, och har skola imorgon så det gör inte saken bättre men det skiter jag i!

Dagens Låt: David Guetta ft. Azwell - What a wonderful world

Dagens Klipp: De roligate målgesterna jag sett!


RSS 2.0