Cry me a river

Hej!

Jag sitter i mitt hörn och gråter en liten skvätt...varför ska man vara en sån sportnörd!?

Klar med alla labrapporter (den sista blev klar 30 min innan deadline) och har bara några seminarieuppgifter kvar sen är det bara att rikta in sig på sista tentan innan sommaren den 5:e juni och sen är jag FRI! Ska bli skönt att komma hem till Karlstad och träffa lite skönt folk och sen bara chilla i början av sommaren. Sen åker föräldrarna till Iran i 1 månad och jag har lägenheten för mig själv! ( - brorsan)

Idag ska jag bara träna lite fotboll kolla på några serier och äta en massa mat medans det regnar som fan....usch!


Dagens Låt:
Röyksopp - Happy up here

Dagens klipp: JAG ÄR SÅ KÄR! SNÄLLA GIFT DIG MED MIG!

http://www.complexvideo.com/Girls/Katy-Perry

Mustaschkampf

Jag lovade er Mustaschkampen bilden tidigare men pga. tekniska problem med mobilsladden till datorn så har det blivit försenat. Men nu är den här!

NJUT!


Smurfalicious!

"Monkey see monkey do"

Har hållit mitt löfte om att spara mustasch till mustasch-kampen. Imorgon kommer en världspremiär på bilder tagna av mig personligen och min berömda musche på denna härliga blogg (berätta för era vänner också)

Pubrunda med BMA folket igår..Vi gick som smurfar..3 av oss gick inte som blåa...vi var svarta! bilder får ni se om ni loggar in på facebook och söker på mitt namn så får ni se hur det såg ut. Jag kan säga att jag klarade att ta en bärs på alla nationer (3 st var stängda så det kanske inte var så konstigt) Och en rejäl bakfylla köpte jag på sista nationen (Upplands) när jag tog en öl förmycket som jag inte borde ha gjort.

Dagens Låt: Deep Purple - Highway star

Dagens Klipp:
Mina damer och herrar..här är svensk topmusik på den högsta nivån! Rock möter Hiphop av väldigt professionella människor (Älskar att Sverige börjar visa framfötterna inom musikbranchen igen!)


Mustasch

"Tingaling tingaling let me see that booty swing"

Börjat Odla mustasch till mustasch-kampen! Den är på god väg att bli en feting.

Bra gick det för Sverige? NOT! Jag visste att den skulle floppa. hade inte den riktiga klinget som en vinnare behöver! Hejjade mer på Azerbadjan och Arash (Iranie-svensk som han är) och det gick ju bättre för dem, och den lilla 12-åringen (han ser ut som en sådan iaf) Rybak o Norge som vann..Grattis!


Övergångslagen kan kyssa mitt arsle! Då jag skulle ha gjort ligadebut med Torpedo Kamrat BK igår borta mot seriens sämsta lag som har 1-26 i målskillnad så ringer tränaren mig i fredags och kommer med det tunga beskedet. Då jag tillhör Sommarro IF (Karlstad) så måste jag skriva på övergångspapper för man får ju inte tillhöra en klubb och spela för någon annan. Men då jag inte har spelat med dem sen förra året så trodde jag att det var lungt. Men icke! man var tvungen att vara inaktiv i 2,5 år...synd för mig men så är reglerna. Debuten blir nästa lördag ist!

Dagens Låt: Lorentz & M.Sakarias - Baby!

Dagens Klipp: Så kan det gå om man är lite för glad =)


Back pain!

"I'm a motherlover, you're a motherlove...we should f*ck eachothers mothers.. f*ck eachithers mooooooms"

Kul att folk lägger in spam kommentarer på bloggen, desperat behov av läsare för era bloggar? vill ni bli som blondinbella eller kenza? well it ain't gonna happen...sorry ^^

Kan någon ge mig en stark dos av morfin för min ryggsmärta tack? har inte kunnat sova på 4 nätter och det börjar bli lite irriterande nu. Tänker varje kväll att det ska gå över men precis när jag ska lägga mig så slår det till! Det gör fruktansvärt ont! det är som om någon vrider om mina nerver som går från svanken ner till bägge knäna och slutar i vaden. kan inte sitta ordentligt och ligga ordentligt (kan t.om inte gå på toa ordentligt för er som vill veta).
Imorgon blir det doktorn om det fortsätter....

Grattis Ryssland till VM-guldet! Önskade faktiskt att de skulle vinna över Kanada! Och ett grattis till Sverige för bronset. Ett grattis också till Manchester som vann derbyt mot City. Lycko dag!

Dagens Låt: Promoe - Svennebanan

Dagens Klipp: Återigen ett klipp från Katy Perrys blogg. Nu två katter som konverserar :P. WIERD!


Asdas

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Generalen/Skrivbord/A%20new%20World.bmp

What hurts the most

"It's a disgrace...A fucking disgrace!"

sitter just nu med världens värk i bägge knävecken! (i nerverna som går där) och har ingen aning om varför...det bara slog till under dagen och jag kan inte göra något åt det, känns förjävligt..som drogba kanske känner sig just nu

Juste ja..Man spelar fotboll tills domaren blåser av matchen och sen kan man andas ut...inte spela i 89 min. och sen släppa in ett mål i sista minuten.. typ som Chelsea gjorde ikväll. Jag som Manchester fan sitter bara och njuter av denna match då det inte har någon betydelse vilka de får möta i finalen, Man U kommer ändå vinna oavsett. Det roliga är bara att Alves o Abidal drog på sig varningar så de missar finalen! bara gott för MAN U.

Första skoldagen på riktigt länge idag, vad resulterar det till? urtråkig fråge-seminare och repetition som inte ger nått i 2 tim.. men sen kommer det bästa...Tenta återlämningen. Javisst mina damer o herrar låt mig presentera resultatet....Jag klarade det!!

Dagens Låt: Laurent Wolf - No stress

Dagens klipp: Visst ser det lockande ut att sitta i en maskin som påfrestar en med hela 9G!! alltså 9 gånger din egna kroppstyngd på dig! slå de ni


Kvalborg, Valborg, El Classico

"När det börjar låta nöff nöff när du hostar kan det vara allvarligt! "

Det har hänt så sjukt mycket så jag vet inte vart jag ska börja! Kanske kan jag börja med att jag blev sjuk på kvalborg efter att tagit slut på all min energi dagen innan när jag sprang till BMC och tillbaka för att rensa lite tankar... Sammtidigt vann Manchester över Arsenal i första C.L matchen. Och sammtidigt var det uppladdning inför valborg som skulle bli den sjukaste någonsin!

Well började med att Olle kom förbi och vi skulle börja laga frukost och pimpla lite bärs i början. Så kändes det inte för mig kan jag lova! Med en hejdundrandes träningsvärk och en ännu värre huvudvärk kändes det verkligen inte som jag skulle uppleva Valborg som alla andra.. Men när Krister och Hannes kom instormandes med en skumpa flaska sket jag fullständingt i sjukdommen och körde på!....RESTEN ÄR HISTORIA!!

Dagen efter upplevdes världsrekord i bakfylla! Trots att jag hade 8st Bakis-tabletter liggandes brevid sängen användes inte en enda.. däremot 3 st alvedon för den otroliga sjukdommen.

Jag har ett berg med disk, smuts på golvet en massa skräp på bordet sen valborg och jag har inte orkat röra ett finger!
Hjälp mig någon?

Dagens Låt: Jamelia - Beware of the dog

Dagens Klipp:
Serieavsnitt för alla fotbollsälskare! Skrattar så hårt varje avsnitt SP1TV är bäst!


RSS 2.0