Birthday firande och besök till värmlands finaste stad

Hur har livet vart? Bakfullt, kallt, men så freaking gött!!

Dagens Innehåll:
  • Gör nått med mitt liv
  • Party a la Pedram style
  • KD besök
  • Vinter
Gör nått med mitt liv! det var de första orden jag kläckte ur mig när jag hade flyttat hem ifrån Spanien och bara degade om dagarna hemma i KD. Sen ansökte jag till universitetet och voila! Jag är fanimej lyckligare än någonsin. Uppsala is the shit och 2,5 år till kan inget annat än uppskattas.

Party a la Pedram style blev det verkligen i fredags. Upp på VIP hyllan på Värmlands nation och beställa första drinken (tom collins of course) sen blev det ytterligare 5 shots, 1 flaska vin o 1 flaska skumpa + 1 öl! =) Sen mådde man super och röjjde gärnet. Vid 01.00 drog jag, Feria, Marina och Olle + vänner till en krog för lite avrundning och tillslut till MAX.
Dagen efter var inte så uppskattad för att tåget gick 09.09 och jag var fortfarande full när jag vaknade

KD besök lör-tis som planerat för att farsan fyllde år igår plus att det är ju långhelg så då kan man lika gärna passa på. Det mindre roliga var tågresan hit däremot. Springa till tågstationen för att jag försov mig, det var snöstorm och jag halkade 2 gånger + åka 4 timmar bakfull.

Vinter. Den årstiden är väll la ändå här va? snö och lite småkyligt. Tycker det är så vackert med nylagd snö och solen skiner in genom fönstret på Östra Raden 25 med vy ut över Mariebergsviken + hammaröbron.

Dagens Låt: Arctic Monkeys - Brainstorm

Dagens Klipp: Så jävla skön snubbe den där Patrik i Boston Tea Party


Lite ljusare tider..

Helgen är avklarad snart och detta är en liten sammanfattning på den

  • Klubb 054
  • Sjukdom?
  • Filmmys
  • Avklarad tenta
Klubb 054 i fredags som vanligt men denna gång var det 02 öppet! Började med att det var middag i stora salen för läkarstudenterna och jag stod då i baren då, sen vid 22.00 så öppnade stora dansgolvet och jag stod i baren där med Stefan (en ny bartender på Värmlands) och det var så sjukt skojj! Brukar oftast stå själv i baren men nu med Stefan gick det skitbra och vi skötte oss utmärkt. Sen det bästa med att stå i baren på dansgolvet är att man kan dansa hela kvällen medans man serverar. Jag var helt slutkörd efter den kvällen kan jag lova

Vaknade upp 14.30 på lördagen och mådde inte bra alls. Halsen var typ 3 gånger större än normalt och huvudet hade en egen fest där uppe. Skulle på en liten Forsmarks reunion-middag igentligen men jag mådde så piss att det blev inte det. Sorry folket!

Filmmys och annat diverse sällskapsspel blev det istället med Fanny, Fredrik o Tova. Kollade på Lady in Water och spelade Cluedo o Giljotin. Grymt trevlig kväll som var lugn som tur va för annars hade jag bara kollapsat.

Avklarad tenta! HELL YEAH! Hej då till Anatomi & Fysiologi för den är jag klar med nu, återstår att se vad jag får på Labtentan men den ska också gå bra. Har ju börjat med en ny kurs nu som heter: Biokemi - Livets kemi

Dagens Låt: Daftpunk - One more time/Aerodynamics (Alive 2007)

Dagens Klipp: Så snyggt gjort alltså. The Killers - Human (EMA 2008)


RSS 2.0