Hejdå Johanna

Yeah nu ser ni jag har skärpt mig som fan! ;)

Dagens innehåll:
  • Tenta 2 slut
  • Middag & filmkväll
  • Helgen?
Tenta 2 är slut nu och hur gick det då? Man om jag inte klarar denna tenta så kan jag ju hälsa hem till Biomedicinska analytiker programet! För det här ska fanimej vem som helst klara! Och nu blev jag så sjukt nervös för att resultatet från den första tentan kommer snart och detta känns inte bra alltså, ska kanske börja ladda till omtentan möjligen...Men det gör mig inte så mycket för då fastnar det mer i huvudet och det är faktiskt lite intressant detta vi läser.

Middag & filmkväll stod på schemat efter tentan. Vi var 3 killar och 8 tjejer som gick till China garden för att ha en liten hejdå middag för Johanna som drar som sagt. Det var skittrevligt och gud vad mätt jag blev (Buffe is the shit!). Efteråt så drog några hem och vi blev då jag och en massa tjejer som drog hem till mig för att kolla på film. Det blev filmen Perfume som är lite wierdo men faktiskt mycket charmerande.

Helgen? Man brukar ju längta dit men nu är det frågan om jag verkligen gör det? Det blir jobb och mera jobb och en massa skit hit o dit och en helsikes värk i benen! Så frågan är nog om denna helg verkligen är så lockande? Missar ffs Aarons maskeradfest och andra roligheter. Jaja whatever! då får man längta till helgen efter det ist då ;)

Dagens Låt: Gury Josh Project - Infinity 2008

Dagens Klipp: Skön fantasi!


Woops!!

Sorry guys, ska lägga blogg.se som min startsida nu så jag inte glömmer uptadera!

Dagens Innehåll:
  • Tentaplugg?
  • Helg
  • Maskeradgask
Tentaplugg? jaa det är frågan om det varit något alls till denna tenta jag har imorgon! Det är i Laborations metodik och förvisso ganska omfattande men det är inte så svårt ärligt talat! Jag säger som våran lablärare sa: "Klarar ni inte denna teta så har ni inget här att göra!" Så rätt han har. Förvisso lite svårt med alla dessa räkneuppgifter på blodtryck, spirometri och cellräkning och det blir inte lättare utan en miniräknare (Claes Ohlsson blir imorgon!) men jag känner på mig att denna tenta kommer gå betydligt bättre än den förra som inte alls gick så bra faktiskt (har dock inte fått tillbaka resultaten än)

Helg är det efter tentan och då ska vi i klassen gå ut och käka och ha en avskedsmiddag åt Johanna som åker till Åland och ska jobba där fram till början av nästa termin. Då Fifi ska åka hem till Karlstad direkt efter tentan så kommer det bli bara jag som kille och resten tjejer! booyaa!

Maskeradgask blir på lördag då jag ska jobba i baren. Temat är medeltiden och klubbverket ska fixa outfit till mig så det blir spännande vad det blir!

Det bästa:
  • Klubben kommer vara öppen till 04:00
  • Sjukt kul med maskeradfester
  • Har en lång helg så det passar mig perfekt
  • Free alcohol för mig
Det sämsta:
  • Jobbar klubb på fredag och slutar sent därmed
  • Klubben stänger 04:00 men vi kommer sluta typ 10:00
  • Att man inte får vara på dansgolvet å dansa själv
Tjollahopp nu kom jag på att jag har ju tenta imorgon, man kanske ska plugga nu va?

Dagens Låt: TI feat. Rihanna - Live Your Life

Dagens Klipp: Haha älska slowmotion!


Tentaplugg!

 Förord: Senaste dagarna har varit de mest konstigaste dagarna. Även fasst jag bara varit hemma i lägehnheten typ i en helvecka så har jag gjort så mycket

Dagens innehåll:
  • Tentaplugg
  • Filmkvällar
  • Önska mig lycka till
Tentaplugg. Det ordet har jag nog sagt 1milj gånger den senaste veckan, för varje gång någon frågar vad jag gör så svarar jag "Tentaplugg!" sen om någon frågor om jag ska med ut och ta en bärs eller två så svarar jag "Tentaplugg!" och om de frågar på värmlands om jag kan vara med på poleringsgasken eller herrmiddagen så svarar jag "Tentaplugg!"
Mitt liv har cirkulerat runt Fysiologi & Anatomi och det känns som om hur mycket jag än läser om det så kommer det åka ut lika mycket.

Filmkvällar. Efter en lång pluggdag så unnar man sig med en film eller två på kvällen för att då är hjärnan slut och pallar inte mer. Jag o Fifi körde på Bourne triologin först (mycket bra filmer, skön snubbe) sen blev det lite komedi med Robert Gustavsson. Filmer blir ju så otroligt mycket bättre med ett hemmabio system som jag nu ju har =). Nått som blir ännu bättre är den 42" LCD-tv som mina päron köpte till mig!?!? Jag blev chockad och de sa "denna är din för att du förtjänar den, att du lyckades börja plugga och engagerar dig så mycket i både plugg och studentrörelsen med jobbet på värmlands" Tackar säger jag bara! ni är BÄST!

Önska mig lycka till tentan nu då, oo vad jag vill klara denna kurs! Jag skulle bli så överlycklig och en stor jädra sten skulle släppas från axlarna!

Dagens Låt:
Coldplay - Glass of water (ny låt som kommer släppas med deras EP som kommer i nov.)

Dagens Klipp:
Hmm fejk eller vaddå!!?? stupid americans


Update

Ett nytt försök eller?, Ska nu skriva ofta men nästkommande inlägg kommer inte inehålla så mycket text, men ni ska få nått att läsa! Känns så ovärt och ha en blogg annars.

Dagens innehåll:
  • Värmlands Nation
  • Fabian Brunnström
  • Tenta plugg
  • Nya lägenheten
Värmlands Nation har gjort mig väldigt glad de senaste 2 månaderna! Jag har fått massor med schyssta kompisar och fått en grym erfarenhet i livet. Liksom jag jobbar ju som Barvärd så bartender biten får man ju såklart, men sen är det att ta ansvar när man står och bossar runt själv och håller i en pub. Sen städjobbet som man ska göra har gjort mig gott. Arrangera massor med evenemang osv. Det känns som om jag lär mig mer och mer hela tiden! UPPSKATTAS!

Fabian Brunnström WHAT A GUY!!! Den gammle Färjestad BK liraren gjorde Hat-trick i sin NHL debut!!? alltså fattar ni hur stort det är eller? Endast 2 pers hade gjort det innan (en snubbe på 70-talet och en på 40-talet) Han har skrivit in sig i historien och hans liv pekar uppåt hela jävla tiden. Från div1 till NHL historia på endast 2 fjuttiga år. Grattis mannen du förtjänar det så mycket!

Tenta plugg ska jag ägna den närmsta veckan åt! Har låst in mig i lyan och ska bara sitta å nöta järnet fram tills på onsdag nästa vecka. Kursen Fysiologi & Anatomi är otroligt intressant men det är väldigt mycket att kunna, Jag känner hur ångesten bara stiger och jag börjar bli ett nervvrak. Jag och Fifi har lagt ut en belöning åt oss själva om vi klarar det å det är ingenting mer just nu i världen som jag vill ha mer än ett godkännt på detta prov.

Nya lägenheten kan man kalla det nu? Har ju trots allt bott där i 2 veckor och allt är i princip fixat. Jag är otroligt nöjd över att bo här för den ligger så centralt och den är fräsch med mycket bra o schyssta grannar. Har satt upp mitt Hemmabio system som jag fick i tisdags. Krämar på ordentligt ;)

Dagens Låt: Katy Perry - Hot n' Cold!!!

Dagens Klipp: Fabian Brunnström är magisk


Borta bra men hemma bäst!

Hej! jag vet att jag inte har skrivit så ofta men det kommer att fortsätta vara så sålänge jag har plugget och jobbet å tänka på, så det är ingen idé att tjata på...

Rubriken lyder som sagt "Borta bra men hemma bäst!" då tänker ni väll att jag menar att Uppsala är borta och Karlstad hemma? Men så är icke fallet, Uppsala har blivit mitt nya hem faktiskt. Jag trivs skitbra här mycket mer än i Karlstad, känner att jag inte har nått att göra därborta å allt blir bara skiit. Har gjort adressändring nu också så all min post slipper hamna i Karlstad så morsan får skicka upp dem hit.

Lyan är nästan fullt möblerat men det fattas fortfarande gardiner och en bordsduk, annars så tycker jag att våran lägenhet är en skitskön bra lya för 2 studerande. Har ju beställt ett hemmabio paket från samsung nu också 2000kr och hoppas på att den kommer så snart som möjligt så man kan kräma på som fan och ha fest!! ^^

Jobbade igår under Club 054 och fick stå i Öl-baren denna kväll. Alltså folk som kommer är antagligen svinpackade eller svindumma! Ena studen kommer det folk som ställer sig framför och bara "Jag vill ha en öl"....sen blir de tysta. ALLTSÅ WTF DETTA ÄR EN ÖL-BAR VI HAR FLERA SORTERS ÖL SÄG VILKEN DU VILL HA NÄR DU KOMMER FRAM SÅ JAG SLIPPER STRESSA UNDER DEN SKITLÅNGA KÖN SOM BILDAS BAKOM DIG!!!!!!!!

Over and out my friends, måste dra till IKEA nu och köpa lite stuffs

Dagens Låt:
No doubt - Hella good

Dagens Klipp: Orkar inte lägga upp nått idag gå in på youtube och sök på Will Smith och allt som kommer upp är roligt där! ;)

RSS 2.0