Wierdo!

Ville göra en helgalen blogg layout så folk sitter och undrar "hmmm varför så fult för?" joo för att ni ska ha det så jobbigt som möjligt att läsa min blogg! ^^

Enjoy people av den kanske mest fulaste bloggen som finns =)

Detroit, poker o sol

TJA!

Ehm i tider då folk klagar på eurovision song contest fiasko o dyl. så ska jag då istället hylla ett par svenskar :)

  • Mikael Samuelsson som gjorde 2 mål igårnatt och ledde fram sitt Detroit Red Wings till en 1-0 ledning i matcher i Nhl finalen :)
  • Henrik Zetterberg som leder poängligan i slutspelet
  • Henrik Larsson som gjorde ett gudomligt mål i dagens uppvisningsmatch (cyckelspark som 36-åring, går det? :S)
  • Björn Gustafsson som var den ende som vågade spexa igår :P
  • Pedram Effati Killen som glädjer vilken svensk som helst ^^
Har lärt mig ännu en låt nu på pianot och den låten är: Linkin Park - Numb

image44

En såndär skulle jag absolut köpa!!

GLORY GLORY MAN UNITED!

Det är ju helt sanslöst! Manchester United Champions League mästare 08!

Var hos nilsson och kollade matchen och ojojoj vilken match det var! Skrek och det sprutade blod, svett och tårar! Blodet stod Nilsson för när han smashade sönder sin dvd när C.Ronaldo missade straffen. Svetten bara välde när straffdramat var igång och inte minst när J.Terry hade sista straffen och skulle bara enkelt lägga in den så Chelsea skulle bli C.L segrare (men missa! ^^) och Tårarna var det underbaraste när de stod där med bucklan i handen och visat varför de är Världens bästa fotbollsklubb.

Och Chelsea fansen kan ju inte sluta vara dåliga förlorare, då de skyller på allt möjligt som gick emot dem. Och de skyller ovanligt mycket på Domaren? :S Han var ju i princip 50-50 om inte mer favör till Chelsea, Visst skulle kanske Scholes fått ett rött för att siktat med armbågen mot motståndarspelaren men då skulle väll Carvalho fått också ett solkart rött när han inte ens är i närheten av bollen och flyger in med dobbarna före mot Ronaldo i syfte om att enbart skada honom. Så där är det kvitt.

Sen är det ju fotbollens grundprincip att Flest mål vinner oavsett hur de kommer till! Det som inte Chelsea lyckades med och därför står nu ManU som segrare, så håll käft och inse att ni är ett sämre lag som inte lyckas besegra ManU när det väl gäller!

image43

RobotPedden

Har den stelaste nacken man kan få just nu! fick en rätt rå tackling igår på matchen och landande på huvudet så nu ser jag ut som en robot. Ej snyggt!
Hoppas det går över imorrn då det ska partajas ordentligt, varför? joo för det är ju Champions League final ju! MANCHESTER UTD

Haha förövrigt så var jag helt övertygad om att det var Onsdag idag tills Ferii påminde mig om att jag låg 1 dag före. damn är helt slutkörd.

Lärde mig en ny låt idag på Piano! Igår var det One republic - Apologize och idag lärde jag mig Coldplays underbara låt The Scientist! =)

Får se vad det blir imorgon, ska ju komma ihåg alla låtar också

Peace!

Omotiverad

Imorgon är det söndag (eller idag om ni vill se det så) och ännu en seriematch, denna gång mot Strömstorp hemma o de har tippats på förhand att vinna serien och dängde nyligen fbk med 10-0 så det känns att denna match kommer bli megatufft! Känner mig inte alls förberedd och sugen på denna skit :P, well well

Bio blev idag med Jocke, såg på "What happens in vegas" en typisk amerikansk film alltså, satt och förutspådde hela filmen och prickade in alla rätt :P men men den var skön iaf, bra att chilla med på en lördagkväll när vädret är kasst och man inte är på partyhumör.

Har också kirrat biljetter till Forsmark nu (den 29 maj) då det ska kollas på alla som skall på bal och det ska firas studenter fan! :D kommer bli najs bajs detta!

Nee nu blir det ett avsnitt av Sopranos S6E6 och sen att lägga sig!

Dagens Låt: Blink 182 - First date

Värk!

Har börjat hyra ps3 spel nu från Hyraspel.se, och anledningen till att jag hyr spel och inte köper är att det är mycket billigare att hyra spel (kostar 199/mån och man får hyra så många man vill under den perioden) och jag klarar ut ett spel typ på max 2 dagar så det är ju inte värt och pejja 5 freaking hundra kronor för ett spel som jag använder i 2 dagar liksom. Get it!?

Rev upp halva baksidan av låret/arslet idag på matchen, jises vad det svider då! kan knappt sitta på den halvan och ännu värre var det när jag skulle duscha. Men nu har man smörjt in med lite Aloe vera  och lindat in skiten så smärtan ska avta!

Grattis till Ekens "lag" Leeds som idag gick vidare i Playoffen i fotboll. Hade inte mycket att göra förrut så man satt och kollade där, men det såg fan ut som farsans korpenlag spela :P

Jaja skriver lite mer imorrn, just nu blir det att kolla på Philadelphia - Pittsburg (slutspels skägget är kirrat ^^) go Phillie!

image42


Ny Teve!

Våran nya Samsung 50"  har anlänt! Nu blir det maximall njutning av både Ps3:an och FotbollsEM längre fram till sommaren +

Plus så fick jag veta idag att jag har fått sommarjobb under sista delen av sommaren vilket betyder att jag har sommarjobb hela sommaren nu!! ^^ wow jag njuter av livet just nu.


image41

HENKE!

Henrik Larsson ska till EM! Yess nu vinner vi grabbar!


image40

Sweeeet

Idag åkte mitt kära trumset bort då jag sålde det för 4000 papp. och fick Cash direkt i handen! (inga fel) och jag slog till direkt med att beställa Assasins Creed beg. från Gameshop =) och imorgon ska jag boka GTA IV också till ps3:an, får ju vänta ett tag med att få det då det inte finns i lager.

Skön dag idag men mycket värme och sol, var gött att träna också nu inför "derby" matchen imorgon mot KRP. har blivit utlovad kaptensbindeln för säsongen nu också ^^ woho

Ska fråga en forsmarkare som skall till USA snart också om han/hon kan kirra med sig lite kläder åt mig. för man tjänar ju fett mkt på det nu när dollarn rasar. ett par skor och lite shorts vore inga fel. Nån som känner sig sugen att vara hypersnäll? bara att hojta till.


Dagens Låt: One republic ft. Timbaland - Apologize

Pengar!

Ååhhh såg nyss på lite bilder från jubileeumet på forsmark och jag önskade verkligen att jag kunde åka dit men så blev ju inte fallet =/ Orsak? Pengabrist... Skulle kosta mig 1. transport fram och tillbaka och 2. själva middagen osv. och när man inte har ett fasst jobb så man får en god lön och har lite för mycket utgifter så blir det såhär helt enkelt, men gud vad jag ville dit.

Just precis nu så har jag blivit lite rikare dock, så om festen hade varit nästa vecka hade jag garanterat åkt, för först dunka man in 500 kr på hockey vm matcher. Sen nyligen så kamma jag hem 900 kr på NHL matcher och dessutom har jag fått mitt trumset sålt för 4000 kr å killen kommer och hämtar den på ons. så vips har jag pengar helt plötsligt

Hade seriepremiär idag i fotbollen också borta mot Deje och det blev en vinst med 4-2 (själv var man ju lagkapten) men det var en tuff seger, jag fick en dunder smäll på knät som träffade prick på nerven som finns där och det känns kan jag lova, uamej!

Kolla in denna kille: han heter Alejandro Manzano och sjunger så jäääävla bra http://www.youtube.com/watch?v=_KBXmzTrcpY&feature=user

"Människa utan hjärta för vänner" duja!

Btw. Så ska det låta är ju så jävla bra! love it

RSS 2.0