Dealen med Nyår!

Nyår är fett överskattad!  Man har så konstigt sjukt höga förväntningar och sedan blir det katastrof (bortsett från nyåret 07/08 i Spanien ;) Bästa nyåret jag haft i hela mitt liv!).
Iår så ska jag inte ha förväntingar alls.. jag ska bara vara inställd på att det kommer vara vilken lam fest som helst och bara glida igenom detta år och börja nästa år som vilket år som helst...

Jul fick +++++ bra presenter, sjukt god mat, sällskapet, stämningen, morsans reaktion på min julklapp till henne..

Live and let die!


Dagens Låt: The Highwaymen - Highwayman

Dagens Klipp:
Japaner vet hur man dunkar på riktigt ;)



Karlstad visit till jul!

Gottfolk! Peddeboy har landat i Karlstad och ska stanna i 2 veckor. Jul och nyår ska firas med glädje och studierna får läggas åt sidan ett tag tycker jag.
Det går mot en vit jul iaf (det är ju skönt) men julen kanske blev lite för vit med all snökaos och kyla! Själv har man nästan inhandlat alla julklappar och ska dra ner till Karlstadcity imorgon och leta efter några fler :)

Jag kommer ihåg när jag startade denna blogg 2007 och i slutet av året så listade jag vad som varit minnesvärt och detta gjorde jag också förra året... så jag tänkte varför inte köra det iår igen.. men inte idag.. det blir mot slutet av året!

Dagens Låt: 3OH3! feat. Katy Perry - Starstrukk

Dagens Klipp: Ett bevis på att fotbollspelare kan vara roliga faktiskt ;-) inte bara en bunt med divor




Lucce lelle!

Enligt en statistik upptaderar jag min blogg 1 gång/vecka.... ajdå?

Ingen aning om hur många som hållt sig kvar till denna blogg längre... kanske bara jag som skriver till migsjälv hela tiden. Gör mig inte så mycket, tycker bara det är kul att upplysa folk om bra låtar och roliga youtube-klipp så att man får sig ett gott skratt. För om folk är glada så blir jag också glad :)
Dessutom blir det roligt att kolla tillbaks i tiden efter ett tag och känna den känsla man hade vid den tidpunkten som man skrev... Jag startade ju denna blogg 2007 trots allt och snart är det 2010 =)

Sista Klubb 054 och grabblucia i helgen! Vänt på dygnet totalt med att sova som tidigast 08.30 och som senast 11.00 som jag gjorde idag då vi luccade för polisen, blivande kuratorer, inspektor o skattmästare.

Såhär glad skulle jag nog inte se ut om jag satt i rullstol :S




Dagens Låt: Miley Cyrus - Party in the U.S.A

Dagens Klipp: Sean Banan från Cirkus Möller!



Tuffa tider

Nu går vi verkligen mot tuffa tider! Det blir mörkare för varje dag och kallare, ekonomin börjar brista, julstress osv.

Jag har nästan börjat skaffa mig fler fiender än vänner (men till mitt försvar så förtjänar de f'n inte vara mina vänner). Jag längtar verkligen till fre. 18 dec då skolan slutar och så åker jag till Karlstad 19 dec. för att njuta av lite ledighet och med familj som inte sviker en!

Införskaffat mig Dj Hero som var svindyrt men ack så roligt det är! jag är nöjd kan man säga, trots att jag får skippa en del lyx för mig själv nu framöver.

Dagens Låt: Kaiser Chiefs - Never miss a beat

Dagens Klipp: så här dålig kan man faktiskt inte få vara!!! :O




RSS 2.0