The sun....it's here!!

"turkisk peber får en att må bra i halsen"

Tentan har skrivits, solen lyser fram och en platta bärs köptes! Min fredag höll på att bli en av de bästa på länge. Solen sken som bara den och det var bannemej varmt. Efter en liten shoppingtur i stan som ledde till en ny T-shirt (från T-shirt store), Ansiktstvål (L'oreal), Pärm (Akademibokhandeln) och en platta Harbo (systembolaget) så blev det att förbereda sig inför den sista klubb 054 för denna termin.

Grillning och inflyttningsfest hemma hos Nisse blev på lördagen! Blir glad varje gång jag ser honom, samt så var Pao o Andrea där dessutom. Senare på kvällen kom även Hugo, Elin, Magnus och det blev helt plötsligt en trevlig Forsmarksreunion.
Roliga filmklipp och bilder fick man på folk som sjöng opera, dansade till Queen och spexade med disneylåtar.

Brunch på söndagsmorgonen med Pao och Maja på V-dala. Åt så jag nästan sprack för att det var så gott. Senare på dagen blev det en massa fotbollstittande som det brukar vara på söndagar =).

Dagens Låt: Noisettes - Don't upset the rythm (go baby go)

Dagens Klipp: Haha hittade ett filmklipp på min gamla lägenhet när jag bodde i barcelona! (undra vem som filmat)


The last meal

"Before your last action you are allowed one last meal...choose it well"

Dagen innan Tentan som kommer ändra mitt liv, dagen innan sista klubben för VT 09 som kommer ändra mitt liv, och dagen innan slapp-skola-fram-till-sommar som kommer definitivt ändra mitt liv...

Sista måltiden kommer nog bestå av kycklingfilé med sötsursås blandat med cremé freche och ris (ungsbakat) och det är jag fanimej värd! Jag kan inte påstå att jag har pluggat så värst mycket till denna tenta, men det svider så hårt när man misslyckas och måste göra en omtenta... Jag vill inte!!!

Modevisning igår på Värmlands var det och de ringde mig om jag kunde stå i Ölbaren under tiden, visst sade jag, en paus från plugget måste man ha....men hur mycket jobb blev det då?... 30 min. och 4 sålda öl. Inte värt tiden då jag stod och förberedde baren i 1 tim för det. Onödig tid som trots behövlig paus från pluggandet kunde faktiskt ägnat mig åt att småslummra igenom anteckningarna iaf.

Dagens låt: Katy Perry - Use your love!!! (Jag kan inte få nog av henne!)

Dagen klipp: Såhär underhåller man ett torg med tic tacs ^^


Happy gathering

"Pyruvatdehydrogenasreaktionen kopplar ihop glykolys och cintronsyracykel, reaktionen kräver 3 enzymer och 5 koenzymer"

Börjat träna rätt så ordentligt med fotbollslaget Torpedo Kamrat bk och det känns som jag börjar få min fitness tillbaka efter en termin av supande och vara klubbverkare. Trots att jag har tenta på fredag och borde vara hemma 24/7 och plugga till den kände jag att jag var tvungen att få lite frisk luft och färskt syre till hjärnan så jag kan tänka bättre, slutade med 1,5 tim träning och sen sitta och kolla på Liverpool - Arsenal (Arshavin 4 mål, det är ju bannemej otroligt) 4-4.

Träffade Gustav, Pao och Carro på Värmlands i fredags och det var skitroligt! var så länge sen jag såg dem och de är ju ett gäng hypersnälla människor som man inte kan få nog av! Pao kommer jag träffa mer och ett gäng andra sköna forsmarksnötter bla. Mika =), på Nisses inflyttningsfest (+grillfest) på Lördag! Längtar som fasiken.

Kommer bli en 2 dagars denna vecka (sista Klubb 054 för denna termin på Värmlands och inflyttningsfest) känns bara underbart iom att efter denna tenta så är det en massa dataföreläsningar och valborg att se fram emot!

Dagens Låt: Flo Rida - Right Round "DET ÄR BANNEMEJ DEN BÄSTA LÅT JAG HÖRT PÅ ETT BRA TAG!!!!!"

Dagens Klipp: Ni har säkert sett hon Susan Boyle från Britain got talent som chokar hela världen med sitt utseende... jag menare med sin röst. Här har ni Jay Lenos version på det hela ;)


Heavyweight champion of the nerds

"Räkna ut i lugn och ro hemma...får du samma värden kan du kontakta mig så får vi lösa detta (Hjälp!?)"

Idag var vi på sjukhuset för att ha en nutritions laboration som till en början verkade skitnajs men efter att ha föreläst i 60 min om samma saker så blev man lite sömnig faktiskt. Men sen kom det roliga då man fick väga sig på en våg som sammtidigt mäter kroppsfett, muskelmassa osv. Well mina damer och herrar idag är det världspremiär för vem Pedram Effati igentligen är!

Namn: Pedram Effati
Ålder: 19
Kön: Man
Vikt: 75.9 kg
Längd: 173 cm
Kroppens fettprocent: 18%
Vattenmängd: 57,5%
Muskelmassa: 58.5 kg
Basalmetabolism: 1850 kcal
Metabolisk ålder: 23
Benmassa: 3.1 kg
Visceralt fett: 3 kg

Varsågod titta och skratta i don't care! ^^

Dagens låt: The Fray - You found me

Dagens Klipp: Ni har säkert sett denna förrut men det är ju så SNYGGT!


Påsk

"Darn nibblets!"

Påsk är ju en helgdag då man ska vila och äta en massa påskgodis och god mat.. Det är exakt vad jag har gjort. Grilatt på phyllebo, ute och festat på BJ, vart hemma och kollat på en massa filmer, haft förkrök hos mig osv. Jag har bara njutit av ledigheterna och inte tänkt ett skit på plugget (imorgon börjar tänkandet igen)

Hittat mitt pass som jag inte hade någon aning om vart den var och skulle imorgon åka till polisen för att punga ut en massa onödiga pengar för ett nytt. Den låg tydligen i ett nyckelskåp som jag inte har öppnat sen vi flyttade in hit. Otroligt skönt, samt så hittade jag min mobil igår som jag också trodde jag hade tappat bort men som visade sig vara ett klanigt misstag av mig och jag hade glömt den i garderoben (?) wieeerd!

Börjat kolla in Tradera nu också för att se om man kan göra lite fynd, hör ju folk från alla håll som tjatar om alla billiga saker de köper, det tog mig 10 minuter och jag hade köpt 1 Ps3 spel och 3 små ljuslyktor....hahahah... otroligt kul ju! Bara att sitta och spana på sistaminuten saker och slå till när man hittar ett ordentligt fynd =)

Dagens Låt: Rammstein - Sonne

Dagens Klipp: Jag som trodde att Zlatan hade bollkontroll =P


The Sport of Chinlone - Watch more Funny Videos

Svenska Mästare 08/09

GULDET ÄR HEMMA I KARLSTAD IGEN!

Otroligt skönt att Färjestad vann sm-guld! så otroligt bra lag och vad de kämpade till slutet. Firade med lite bärs hemma hos mig (i uppsala) men ville vara hemma i karlstad så det skriker om det men om sj vägrar sänka sina biljettkostnader så blir det så att jag får stanna i Uppsala och färre resor till Värmland! Guldfirande ska bli med ännu mera bärs och en massa sånger!

Påsklov nu också...eller jaa som våran programansvarige sa så har vi inga lov utan det kallas "Uppehåll" men fortfarande skönt att vara ledig till Tisdag eftermiddag! Dessutom är man i lägenheten själv och kan orda upp en massa fester när combon är borta!

Vi hörs åter mina vänner!

Dagens Låt: Andre 3000 ft John Legend - Green light (Otroligt bra!)

Dagens Klipp: Se upp USA här kommer Bruno ;)


Bloggkoll

Uppsalas egna studentcup imorgon och Värmlands nations IF deltar givetvis!

Reunion fest, Henrik B och fotboll + Färjestad i final har varit de topp ämnena under veckan.
Var på Värmlands igår som vanligt men denna gång var det för att det fanns en mycket bra anledning varför jag var TVUNGEN att dra dit.. Henrik B spelade ju! 2 konceptbarer med redbull och jägermeister. Det var så otroligt najs, älskar riktigt grymma house dj:s som verkligen släpper loss!

Bakis idag ledde till städa och tvätta. Under tiden jag tvättade ringe olle och frågade om jag ville dra en sväng med hans farsas Ford Mustang GT 09 som de nyligen har köpt, och vem fan tackar nej till något sånt? På med säkerhetsbältet och accelerera med gasen i botten, ned cabbat och soligt som fan ute...KAN DET BLI MER GLASSIGARE?

Dags att ta tag i pluggandet ordentligt nu tycker jag...jag har fått en möjlighet i livet att jag kom in på Biomedicinska analytiker programmet och verkligen kan bli någonting, så nu får jag fanimej inte sumpa den! men jag behöver någon sorts nystart, känner mig lite skoltrött och seg, vill verkligen plugga men det måste hända något positivt snart.

Dagens låt: Kanye west - Heartless

Dagens klipp: Varför det är horribelt med "prank calls"


RSS 2.0