Fest eller?

Började med fredagen. Förferre hos mig med en massa "I'M ON A BOAT!" och mycket mer. Sen drog jag och Olle 4 shot rom med lime innan vi begav oss mot bryggan.
Där blev det en hel del mer sprit av den bra varan! massa shots och biror och vips sen vart det Palermo med Hannes ist för BJ som det brukar bli. Nästa sak jag kommer ihåg vaknar jag någon annan stans :S!! Hjälp! men det var chill, jag smög ut och var fortfarande full och vingla hem.

Lördagen.

Fotbollsgolf med fotbollslaget på en mycket fin bana 1-2 mil utanför Uppsala, första 9 hålen gick bra faktiskt men sen rasade det på de sista 9 hålen. Grattis till "Vääli" som vann på 68 sparkar, (69 var par) Banrekordet ligger på 52 (!? SICKT) av en tysk som spelar i vm laget som är världsmästare.

Sen blev det O'learys med laget för att kolla på United vs. Arsenal som förövrigt blev en vinst! 2-1. Najs helg.

Dagens Låt: Tom Jones - Hide n' seek

Dagens Klipp: Sköna snubbar som gjort en legofilm :)




Jag spyyr!



Jag spyr galla över sådana som henne! UAMEJ! Att ens aftonbladet lägger upp en artikel om att hon gått förbi Blondinbella som är en annan person man spyr galla över är ju bara patetiskt! Har de nått vettigt att skriva om ens?

Nu gör jag som de vill iofs att få uppmärksamhet oavsett vad det gäller! Men jag kunde inte motstå att spy lite över min sketna dator!


Dagens Låt: Bee Gees - Stayin' Alive (Teddybears 2007 remix)

Dagens Klipp: Haha finns inge bättre än när folk blir skrämda!


Natttvättttt

Natt-tvätt is the shit helt enkelt! började tvätta vid 01.30 och det lär ju ta 2 tim så det blir väldigt skojj å bra! Lyssnar på musik genom iPoden och bara chillar med en bok "Fånge på Guantanamo" (väldigt hemskt ställe det dära)

Var på middag idag hos Simon Rosenqvist och kollade på lite fotboll, käka burgare och spelade lite conquest (typ som RISK fast lite simplare) Det blev en ren maratonmatch å det stod mellan mig och Fifi. Efter ett långt tag gav jag upp och gjorde lite Kamikazee ruscher.

Inskrivningen har börjat dra igång ordentligt nu så det är feting najs. Nått som är mer najs är att vi hade vårat riktiga möte med nationsbandet och bestämde vad vi skulle göra i framtiden, kändes lovande med lite folk som engagerar (stavning?) sig.

Dagens Låt: Spin Doctors - Two Princes

Dagens Klipp: Finns det någon friidrottsgren som är roligare att se på än 4x100 m final (om man tar bort 100 m final förstås som är en klass för sig)


FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!



Det är väll så här jag känner mig nu när MAN UTD förlorade över Burnley (nykommlingar i år) nyligen i PL!!

Dagens Låt: Rage Against The Machine - Bullet In The Head

Dagens Klipp: Man känner la igen sig här just nu!!


Konsten att läsa dina tankar



Läser en bok som heter konsten att läsa tankar (av Henrik Fexeus) och här är ett intressant utdrag från boken som jag tycker är helt facinerande!

"En väldigt vanlig metod för att plantera nya tankar hos någon är genom att hävda att det inte är på ett visst sätt. Innan vi kan >>inte-göra<< någonting måste vi nämligen först föreställa oss vad det är som vi ska sätta >>inte<< framför.
Tänk inte på en blå isbjörn."

Visst är det coolt att det är sant. För att jag kan gissa att du var tvungen att föreställa dig en blå isbjörn för att inte tänka på den. Det här sker i vår vardag hela tiden och företag utnyttjar sina kunder på detta sätt.

Vill du göra ett experiment?
Försök att undvika säga ordet inte under en hel dag! svårt va? du kommer förstå hur ofta du använder det av bekvämlighet.


1 dag kvar till debuten i Torpedo Kamrat BK

Dagens Låt:
Depeche Mode - Personal Jesus

Dagens Klipp:
Premier League har dragit igång! ÄNTLIGEN. Mäktig sång till dess ära


Framme i uppsala

Framme i Uppsala 12.51 efter att ha startat min färd 08.23 och den kunde ha börjat bättre om man säger så! Det började med att jag hade bjudit på en tågbiljett på tradera som slutade 02.23 (väldigt sent tycker jag) och då jag hade högsta bud så satte jag väckarklockan på 02.20 (med datorn påslagen) för att kolla om jag hade vunnit (och om jag inte hade högsta bud så kunde jag lägga det i sista minuten). Då jag vaknar så funkar inte internet på min bärbara så jag får gå till stationära och när jag skulle betala så stängdes datorn av!! argghhhh

Jag lyckas fixa allting tillslut men då har klockan hunnit slå 03.30 och inte mycket till sömn. Mycket sömn blev det inte när man satt några säten från en unge som verkade ha haft i 5 koppar kaffe i sin välling... Men då morsan till ungen var riktigt snygg (3 barns mamma dessutom) och ung så kunde jag inte klaga direkt^^ ajja bajja Pedde.

Väl framme i Uppsala med svetten rinnandes från pannan av värmen (kallare i Karlstad) så slängde jag väskorna och la mig i soffan för att bara ta några djupa andetag och andas in Uppsala luften lite. När det var klart var det bara att gå till Reccekommitée kompisarna och kolla hur de skötte första dagen på HT-09.

Första fotbollsträningen imorgon (inte spelat fotboll på hela sommaren) sedan man lämnade Uppsala och det ska bli otroligt najs!

Dagens Låt: Black eyed peas - I gotta feeling

Dagens Klipp: HAhahaha japaner är för roliga!!!!


U-Sala



Snart bär det av mot den kära staden Uppsala och ännu ett läsår på BMA programet. Jag har bjudit på en tågbiljettt på tradera och hoppas att jag vinner bjudningen. Då åker jag från karlstad 8.23 på mån och sen börjar mitt händelserika liv igen i den livliga staden Uppsala. Första veckan innehåller lite reccejobb på Värmlands Nation med det sköna RK gänget, sen är det första fotbollsträningen på 2 månader och sen min debut i klubben (Torpedo Kamrat BK).

Kul att Antibiotikan ska förstöra mina sista dagar i Karlstad då jag har en infektion i benet så kunde man inte festa ordentligt. Men ska bli gött att bli av med den iofs

Dagens Låt: The Killers - Spaceman

Dagens klipp: Haha fifaen va det ser otroligt roligt ut!


Karlstads nya radio



Testa 92,2 Karlstads nya radio! Otroligt bra tycker jag, Spelar en massa hitlåtar från "back in the days" och man får nostalgitripp på nostalgitripp. Tänk er Liquido - Narcotica eller Semisonic - Closing Time, Eagle Eye Cherry - Save Tonight, Smashmouth - All star mm. Dessutom är det bara att önska sig sin favoritlåt i önsketimmarna. Rekomenderas starkt!!!

Dagens Låt:
Muse - Uprising

Dagens Klipp: Haha roligaste sporten jag sett på länge =)


Sista veckan



Sista veckan kvar nu på jobbet! Sen blir det att fira ordentligt och på måndagen eller tisdagen därpå så åker jag tillbaka till Uppsala. Ska bli så underbart gött att komma tillbaka till den stad jag trivs allra bäst med. Sen börjar fotbollen dessutom så det kommer bli extra roligt...och inte att glömma recce-arbetet som skall göras =)

Dagens Låt: 3OH!3  ft. Kid Cudi- Dont trust me (Benny Blanco remix)

Dagens Klipp:
WOW! Önskar att jag älskade henne lika mycket...not :P


RSS 2.0