Lugn dag

Idag så var det en relativt lugn dag, han kompisen jag bor hos jobbar nattskift så det betyder att när jag vaknar sover han och när jag kommer hem så är han på jobbet =P, Idag så tog jag min bike som jag har med mig och kika runt lite runt Sävja, rätt soft faktiskt. Sen drog jag till ICA för att handla lite varor.

Imorgon blir det lite mer att göra, då jag ska till stan och fika med Carro! och skriva in mig på Värmlands nation som en hederlig värmlänning gör ^^ (Studentkår alltså) och så kommer fifi från KD till U-sala (han ska ju också bo här) möta upp honom blir, sen ska jag kirra lite andra grejjer på stan.

Lönen kom idag btw. 17 000 kr på kontot är inga fel må jag säga! synd bara att de pengarna kommer gå upp i rök rätt snabbt då jag och ekonomi verkligen inte passar ihop..

Dagens bild: Ser på x-men nu och gdam she's hot (Halle Berry)



Dagens film: Las 13 rosas

Dagens låt: The ark - Prayer for the weekend

Dagens klipp: Måste bara tillägga att denna Alejandro är grymt talangful! (lyssna på hans andra klipp också!!)


My new hometown!

Ja ni gott folk som bor i Karlstad, nu har ni blivit av med ännu en idiot! För nu har nämligen jag Pedram "Pedde,Pedden" Effati flyttat till Uppsala där jag ska bo de närmsta 4 åren.

Åkte tidigt idag, kl 09.00 ungefär och satt mig i bilen för en 4 timmars färd till Uppsala. Hade inte med mig allt jag ägde då jag bara ska bo i denna lägenhet fram till 1:a oktober då jag och Fifi flyttar in i våran egna lägenhet som ligger mitt i stan. Så jag kommer hem helgen innan så jag får med mig precis allt jag har hemma och efter det så är jag bofast i denna stad. Hur jag känner mig nu? jo det känns freakin gött! Denna stad är toppen och det ska bli gött att börja plugga nått man tycker om : ). Inge offense mot kompisarna som bor kvar i Karlstad men nu känner jag att jag gör nått med mitt liv än att bara bo hemma hos päronen och inte göra nått spännande i livet!

Nu ska vi se om det blir som de 3 senaste åren jag inte bott hemma då all verkar stå still i KD men man tappar kontakten med massor av folk man kände och det känns som att man aldrig ens hade haft ett liv därborta. 16 år av boende i hemstaden försvinner ganska snabbt ska jag förmedla er som inte tror mig.

Ska nog sova snart, det är en sköning dag imorgon som väntar! Skriver mer imorgon.

Dagens bild: Min nya hemstad!



Dagens film: Jamón Jamón

Dagens låt: Apocalyptica - Path

Dagens Klipp: Efter att ha sett Basket matcherna i OS kunde jag bara inte släppa det intresset ^^


Viktigt meddelande!

OBS! Fick reda på nyss att flytten blir framskjuten till Tisdag! för att föräldrarna kan inte nu till helgen, så på Tisdag drar jag då istället för nu till helgen!

Peace =)

Sista sommardagarna...

Det har gått fort, nästan för fort. Det är en klycha som nämns typ i slutet av varje sommar och då hakar jag på iår igen och bara instämmer det alla säger. Nu till helgen flyttar jag, den 1:a sep. börjar man skolan, vädret har gått från sol till regn nu och alla sommarkänslor är borta..

Inget bra OS för svenskarnas del iår har jag märkt, 0 guld säger ju det mesta och alla guldfavoriterna bara försvann medans de som låg långt ner på medaljhopps sidan har tagit medalj, 3 silver alltså. (+ 1 brons av ara) så man får vara besviken och jag vill nog kalla detta os för ett fiasko.

Dags å börja packa ihop det sista nu då! för om 2 dagar så lämnar jag Karlstad och flyttar in i min nya hemstad Uppsala =), Allt är redan möblerat i lägenheten typ (lägenhets polaren har kirrat biffen!) så det enda som ska med är de personliga sakerna. Så fick jag höra att han har skaffat sig en hundvalp också som ska bo med oss! blev hyperlycklig när jag fick höra det! Det är en Doberman som jag ska gosa runt med därborta.

Dagens bild: En doberman alltså =) ska bli kul!



Dagens film: Cidade de deus



Dagens låt: Muse - Supermassive black hole

Dagens klipp: Och jag som trodde jag var dålig på italienska ^^


ILLA!

Dagens topic är ordet ILLA! då det kommer skriva mycket som har gått illa faktiskt, men inte allt däremot..

Börjar
då med att be om ursäkt för att jag varit så dålig på att upptadera bloggen på sistone, men som jag kanske har berättat för er (eller inte), så tror jag starkt på att jag lider av en tidig stadie av demens eller Alzheimers. Och jag är faktiskt seriöst på den punkten, jag har nog nästan det sämsta närminnet man kan ha! iaf om man är så ung som jag är. Men men whatever får köra på lite hjärngympa eller nått sånt.

Fortsätter med den usla insatsen av Man U idag mot Newcastle hemma =( liksom det startade bra men bollen ville bara inte in sen fick de 1-0 och då började jag bli lite stressad faktiskt (Newcastle är ett lag Man U vinner över med MYCKET) så kom förlösande 1-1 av Fletcher, Sen började helvetet igen och bollen ville inte in, matchen slutade 1-1 och ett Man U utan Ronaldo, Carrick (skadad tidigt i matchen), Tevez, Anderson (OS) och Nani såg ut som ett lag som kommer hamna mitt i tabellen tillslut. Men en positiv sak är ju att förra året startade Man U uselt också men ändå tog hem dubbeln =)

Nog om fotboll nu, blir lite nördigt inlägg. Pratar om lite händelser som hänt i världen kanske? Och det som fastnade för mig mest var den flygande Jamaicanen Usain Bolt som flög in på ett nytt världsrekord på 100m, otroligt starkt jobbat. Sen att Madonna fyllt...100 eh jag menar 50, fasst det känns som 100 typ men hon har gjort en del bra låtar faktiskt, tycker starkt om "confessions on a dance floor" albumet så grattis till henne då!
Flytt till helgen också.. vill bara påminna er om det =)

Dagens Bild: Usain Bolt my friends!



Dagens Film: "ED" Matchens hjälte.. endast för att den den är så otrloligt dålig och går på 6:an just nu

Dagens Låt: The Killers - All these things that i've done

Dagens Klipp:
One man, one record, only one Usain Bolt! (tyvärr pga av rättigheter finns inte klippet från OS så visar ett klipp från när han slog rekord förra gången)


Inte långt kvar nu...

Jag har hittat en älsklingslåt som jag kommer spela typ 100 gånger/dag i 1 veckan sen som alltid tröttna efter, men det är så lätt värt det för denna låt bara flöda in i min själ och frigjorde alla dessa tunga bördor jag bär på just nu innan skolstart och flytt och andra problem. (kolla dagens låt)

Var på fotboll igår med jocke o kollade Karlstad derbyt FBK - KBK. Matchen var händelserik och inehöll allt en match kan göra i princip. Rött kort, frisparksmål, straff, skada (bland de otäckaste faktiskt =/) drömmträff i mål.. jaa allt helt enkelt. Skulle varit på träning själv då igentligen men just nu kör jag med mina blåa boll (som jag hade under min rehabelitering) och det funkar bra förrutom att konditionen kommer vara hyperkass nu.

Läste också idag om hon bloggaren "blondinbella" hon som blivit känd på typ..ja att vara en blondie som bloggar helt enkelt :S ser inte något som helst nöjje att läsa hennes blogg och förstår inte varför den är den mest lästa i Sverige?. Alla som håller med räck upp en hand!

Dagens Bild: Ni har säkert läst om Ara Abrahamian som protestera för att han blev felaktigt dömd i brottnings semifinalen (Lider med honom som fan, helt skandalösa dommare)



Dagens Film: Garden State



Dagens låt: YEAH YEAH YEAHS - MAPS!!!!!!

Dagens klipp: Men sjukt skillade människor eller? Kung fu killar



Olympic Games Bejing 2008

Tja allihoppa, det var ett tag sen sist.. sorry för att inte skrivit på senaste, men det har varit en hel del händelser på sistone som kommit ivägen (och jag som trodde att när jag nu slutat jobb skulle få mer fritid) men nu är jag tillbaka ^^

Vad har hänt då? jo det har väll inte undgått någon att OS har börjat? maffig invigning i början som sedan dog ut till slutet, lite drygt var också att sitta o vänta typ 2,5 tim på att Sverige skulle marschera in.. Och en sak som jag förbryllande mig var hur många kenipa länder det deltar igentligen...länder som man aldrig har hört igentligen =P typ som mitt nuvarande favoritland Micronesien ^^ hahha

Det roliga är ju att jag har 2 länder som jag hejjar extra hårt på, Sverige och Iran, så det blir dubbelt glädje vid medalj men även dubbel sorg för förlusterna.

Snart så flyttar jag norrut också, inte alls lång tid kvar. ska börja packa imorgon faktiskt och senast nästa vecka ska jag vara utflyttad.. känns lite ledsamt nu när jag har varit "hemma" i Karlstad ett tag och börjat få kontakt med folket man miste om under sina 2 år i Forsmark och dryga halvåret i Spanien.

Dagens Bild: Os får stå för dagens bild =)



Dagens film: Pineapple Express




Dagens Låt: Pedden - A song to fine (En ny låt jag har skrivit nu, Jossi ville att jag skulle skriva en till henne så det blev en humoristisk låt ^^)

Dagens Klipp: Såhär ska spelas fotboll gott folk ^^ Så hillarious!



Skön seger!

Hade match idag mot skoghall direkt efter jobbet och jag var inte pigg direkt så att säga..Men jag är en kämpe och ställer upp, dessutom fick jag ta ut laget också (lagkapten som man är) för att våran tränare inte kunde dyka upp. Det blev en väldigt svängig tillställning som slutade med vinst för oss med tennissiffrorna 6-5 :P samt 1 rött kort till dale grattis! ^^

Nu är jag så svinigt trött alltså och sängen blir nuu!


Dagens Bild: Så här såg jag ut på matchen idag =P




Dagens Film: Step brothers



Dagens Låt:
Snook - Frankenstein boogie

Dagens Klipp: PH Magic (forsmark) drar lite sköna tricks =)


ANTAGEN!

Yess såg idag att jag blivit antagen till Uppsala universitet på Biomedecin linjen =) känns så freaking underbart just nu. Lägenhet kirrat för länge sen också så det är bara att packa ihop snart och bege sig uppåt i landet!

Har så mycket å säga som inte kommer fram just nu men vi kör på de roligaste händelserna idag ist.
Lirade Fotboll med boysen förrut på lill-planen. och äntligen kom den dagen jag och lukas hade väntat på! Jocke förlorade på stress! och det kändes gött faktiskt hahaha (no offence jocke!) och som grädde på moset så slog jag honom 2 gånger på "one touch"... sweeet!

Dagens Bild:
En jävligt najs bild på Orrholmen! (Området där jag bor och ska flytta ifrån.)



Dagens Film: Liftarens guide till galaxen

Dagens Låt: Jet - Are you going to be my girl

Dagens Klipp: Så sjuukt extremt hopp!!!!! kolla in farten han får in liksom :O


Kaooos

Jävlar va kaos det var i helgen. Spec igår! Och det leder till några sura konsekvenser... varför? som jag o nille sa när vi stog utanför BK  "Varför ska det alltid hända oss?"
Jaja nu är det la bara att köra vidare med livet då? eller?

Jobb imorgon!, ska bli skönt att få bort tankarna från helgen och träffa sköningarna igen =) Lira lite stress på lunch är så sjukt skojj.

Dagens Bild: Ska köpa den här vinyl dekalen till min Ipod Touch :)




Dagens Film: The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

Dagens låt: 3 doors down - It's not my time

Dagens klipp: Ibland har man riktigt otur alltså =P


Helgen är välkommen

Det är helg och jag får sova ut och festa =) wieee

Ute och härjade lite här o där igår, träffade massor med kompisar man inte sett på länge och träffade annat konstigt folk sammtidigt. Hade en skitslapp dag på jobbet också igår vi bara gled runt och chillade o i slutet bytte vi lysrör i gångarna och det finns inge softare.

Idag vaknade jag hyffsat tidigt (som jag alltid brukar göra efter fyllor) och drog till stan för att inskaffa mig ett bluetooth headseat för 500 kr. Telenor har ju en sån här kampanj att om man lämnar in sin gammla mobil så får man ju 500 kr att handla för. Sen blev det lite övningskörning hem.

Dagens Bild: Dagens mode gott folk! missa inte nya trenden ;)




Dagens Film: Tenacious D pick of destiny

Dagens Låt: Katy Perry - I kissed a girl

Dagens Klipp: Jag vill också ha en sån skateboard!


RSS 2.0