Värsta coola forsmarks skola!

I helgen var det Linköping som gällde och inte mindre än en gask (Härdsmältan) med de kära Forsmarkarna. Folk man inte sett på 1,5, 2,5 och vissa 3,5 år och det var verkligen som gamla goda tider! Jag var riktigt glad att få träffa vissa och bara minnas den bästa stunden i mitt liv jag har haft hitills!

Tack alla ni som gjorde det värt att åka ner och fick mig att ha en underbar helg som sent kommer glömmas!

Nu är jag tillbaka i Uppsala och det "gammla" vanliga händer... snart vill jag att livet ska få ett lyft och att någonting lyckligt händer mig. Vi får se det kanske blir tidigare än tänkt.


Dagens Låt: Rise Against - Hero of war (den med känslostarka låt jag har hört på länge!!)

Dagens Klipp: Big asses is the sheit!!




Softpotatis!

Nu är tentan skriven och jag har haft det underbart på Phyllebo samtidigt som livet börjar styra upp sig igen. Det känns som om jag lyckas hålla mitt humör på en jämn nivå så kommer det här gå galant! Men som sagt psyket måste vara på topp 24/7

Manchester derby just nu också... jag är inte den som är den men domaren i matchen är ju usel, det känns som om det är han och inte spelarna som kommer avgöra matchen!

Jag är lycklig men kan bli lyckligare i helgen när jag åker till linköping på sittning med forsmarkare :) det är ju för underbart

Dagens Låt: Weatus - Teenage dirtbag

Dagens Klipp: Det har alltid varit min dröm och vara grym på handskuggor




Isolering

Idag är det måndag den 11/1-10... På fredag är det den 15/1-10 och då har jag tenta!!!

Mellan dessa dagar kommer jag vara ett nervvrak och så osocial som det bara går, men det är inget jag försöker vara medvetet, det bara blir så när man kör in huvudet i kompendierna! Imorgon ska jag hjälpa tova och reccekommitéen med att skriva in nya medlemar till värmlands så då försvinner 5 timmars plugg den dagen...

Dagens Låt: Franz Ferdinand - Matinee

Dagens klipp: Den här killen har varit med förr i denna blogg.. han är ju bara för rolig!



365

Hejsan!

Har nu flyttat in på Phyllebo (Värmland nations studentkorridorer) och jag börjar sakta men säker känna mig som hemma här. Förvisso har inte nationen öppnat och skolan börjat så det känns inte riktigt som allt har dragit igång men jag hoppas på att denna termin kommer gå minst lika bra om inte bättre än den förra :)

Min lillebror Shayan har startat en ny blogg som handlar om att han lägger upp ett album om dagen i 365 dagar för att folk ska få lite upplysningar om bra album. Bloggen heter som den bör "365 album du borde höra"
Kolla gärna in den: http://365album.wordpress.com/

Dagens låt: Lykke li - Possibility

Dagens klipp: Det här kan man göra om man har det tråkigt på jobbet.



Uppsala imorrn!

Åker hem till Uppsala imorgon. Åker väldigt tidigt också för att hinna med att rensa lägenheten och städa inför besiktning och sedan flytta in all shit in i phyllebo och rum N14 =)

Sitter just nu och packar lite medans jag kollar på hockey, blir att kolla på sveriges match 02.55 också så med andra ord blir det inge sömn inatt då vi åker 05.00 imorgon bitti!

Dagens Låt: Lady Gaga - Bad Romance

Dagens Klipp: Ett tips till er alla ute på stan utan vinöppnare ;) har ni en sko går det lika bra




RSS 2.0