Geek

Idag kom den nya grabben. Han var nästan som jag trodde, det var typiskt min "lycka" att få en halvgeek i samma rum. Han anlände vid typ 15 tiden och hade med sig bägge sina föräldrar (De reste med honom från Holland :S) och började babbla en sjuhelsikes massa frågor, och efter nästan 1 tim 30 minuters babblande sa han att han skulle sova på hotellet som de hade bokat för 1 natt till. Mitt intryck nu när jag träffat den personen jag ska dela rum med de närmsta 2 veckorna lyder:
1.Fotbollsfantast (En grymt bra fördel om man ska bo med mig :P)
2.Pratglad
3.Lite småtöntigt utseende
4.Kommer att följa efter mig som en svans de närmsta dagarna (Tills jag gömmer mig från honom)
Det kommer bli intressant men jag pallar inte ha en sån svans som honom efter mig just nu... men men.

Köpte mina biljetter till Marbella idag också (åker från Barca den 13 okt.) de var inte så värst dyra kostade bara 48 euro. Ska bara fylla i en sista ansökningsblankett sen så är allting fixat därnere :)

Idag när jag lyssnade på Foo Fighters nya album (Echo,silence,patience & grace) så började hemlängtan känslan krypa sig fram hos mina känslor. Saknar Grabbarna grus (Jocke & Heden) mycket nu, o bockarna brus (Leo & Balle) sen andra tjommar som jag gärna vill nämna men inte orkar just nu, Ja! jag har faktiskt fler vänner än så ;).

Nee nu blirre snorta kokka, röka gräs o knapra E med min amerikanska lägenhets kamrat o prata skit om Isländskorna :)

PÖSS

Lugn lör.

En lördag i Barcelona brukar gå vild till och sluta däckad hos någon främling men icke denna. Igår så "råkade" jag supa till lite för mycket (halsa i mig 9 starköl san miguel ;) ) Och mina isländska rumskamrater tog med sig några främlingar hem o de var inte tysta direkt så det blev lite efterfest hos oss ända tills grannen ovanför fick nog och börja ryta åt oss (Lo siento señorita!) så efter det så däckade alla vi och somnade rätt gött.

Vaknade idag ungefär 14:30 nånting och insåg att jag sovit bort hela lördagen (hade tänkt mig gå en liten shopingrunda), hade tänkt gå på stan med mina rumskamrater men de sov tydligen också, så det blev att kolla på fotboll ist. Sen kom städerskan och bäddade den andra sängen som är i mitt rum (bor i ett dubbelrum men just nu så bor jag själv i dubbelrummet), hon sa att det skulle flytta in en till kille imorgon, fuck! tänkte jag först (för att jag hade täckt hela rummet med mina "stuff") men sen var det lite trevligt att ha en till hombre i lägenheten (den andra är en 30-årig amerikan som är så jäädra virrig men usch vilken skön personlighet!). Jag, Selma o Kamma (Isländskorna) gick ut på Las Ramblas och käkade middag och snackade massor med skit osv och sen så åt jag VÄRLDENS godaste glass (den första glassbaren till vänster i Las Ramblas) fifaen va god glass det var!. Sen gick vi å satte oss vid hamnen nära maremagnum och kollade på fyllona som kom ut från nattklubbarna (vi är rätt fördomsfulla :) ) Efter så fick vi vänta "hela" 9 minuter på att metron skulle komma (väntetiden brukar ligga på max 3-4 min) och det är alltid 100 grader på metrostationerna så jag höll på att kvävas till döds! Men jag kom hem säkert och nu så måste jag städa rummet osv för att "den nya killen" kommer imorrn ^^

Hasta luego amigos!

Hola!

Testing Testing Testing 1.2.3.

¡Bien! det funkar!

¿Hola que tal? Soy Pedram "Pedden, PD" Effati en chico som bor just nu i Barcelona. Jag har flyttat till spanien av 3 anledningar.

1: Lära mig spanska,
2:Jobba i Marbella
3:Komma låångt ifrån Sverige!
(Då menar jag dess kassa väder såklart^^)

Och hitills så har jag lärt mig muy español och träffat sketamånga sköningmänniskor! Fett kul med andra ord! Jaja nu vet ni vem jag är och vart jag bor och i 1 år framöver kommer ni få läsa om vad jag har gjort och kommer att göra i detta kära Spanien (Där folket pratar hyffsat snabbt men när det kommer till att jobba så slår de Sverige med hästlängder i lathet!)

¡Hasta luegos amigos!

Ps. Finns på Facebook också^^ där ni kan se lite bilder från barca

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0