P&L

Jag ska på Peace & Love festivalen på måndag! Ska vara där som funktionär och jobba som Scenbyggare, ska bli dyngkul tycker jag då jag fick festivalpasset gratis plus så får man frukost, lunch och middag gratis av dem =)
Så nästan 1 vecka blir man borta och ska lyssna på de skönaste banden typ och dola lite på festivalområdet med skit skönt folk. Känner skitmånga som ska dit också så det kommer bli hypernajs må jag säga!

Midsommar blev lyckat faktiskt, hände en del trevliga saker under kvällen och en del andra mysko. men men hade feting kul gänget så thnx!
14 pers i en bil är mycket må jag säga men vi fick in varenda tjomme!

Dagens Låt:
Kent - Vy från ett luftslott

Dagens Klipp: Haha dyngkul reklamklipp! :D


Pedrams kompis!

Hej, det är jag som är Pedrams välkända kompis Henrik (HEDEN!!)

jag är en alkolist som gärna inte tackar nej till damer i unga åldrar :) men se mig inte som en pedofil för det är jag faktiskt inte, det skiljer ändå faktiskt bara 3-4 år till de bästa med  potential så käft!...
Ajuste om jag inte nämnde det förrut så är jag 18 år och fyller snart 19 vårar =) som jag nämde innan så dricker jag väldigt mycket alkohol nästan varje helg oavsett om det är fest eller inte. Detta gör mig gladare och får mig att må bra så folk ska inte komma här å dömma mig för drycken höjer min prestanda! Om vi övergår till matintagen så är de väldigt stora och enformiga! dvs. Max, Pizzeria Italiana, Coops snabbmat, sibylla, stora mosmenyn på statoil funkar alltid i alla lägen. Tro inte nu att jag är jätte tjock bara för att jag äter allt detta, nej nej jag har bra gener och tränar väldigt mycket för att kompensera upp all mat, om jag inte hade ätit så mycket hade ni nog sett mig tävla i Sveriges starkaste man eller stå i mål i ett NHL lag. Vad är det jag tränar då? joo ni vet ordet Hockeybög? aa vem tror ni kom på det ordet =) Jaa vi tittar på varandra i duschen och jaa vi brukar springa omkring väldigt lättklädda i omklädningsrummet men tro inte då att vi verkligen är bögar, nej för aatt vi får nog alla småflikor på fall å det är det vi strävar efter!'
Hur ser jag ut då? joo ta en blandning mellan en nordisk prins, Karlsson på taket, Idol ola och björn gustafsson så får ni nog den bilden av hur jag VILL se ut. Nej jag har inte backslick och feting dyra snobbkläder på mig, men jag vill....eller aa jag kan om jag vill men jag (av någon konstig anledning) har inte de kläderna på mig. Hur KAN jag då ha dem, joo jag har nämligen en morfar som äger ca. 50 bilar (jag överdriver inte nu) och en plastfarsa som är marknadschef på Färjestads BK och de drar in lika mycket som du kan tänka dig gånger 100 =) nu tror ni jag ska skriva skämt åsido men det gör jag inte för det är så sant det kan bli. Ni kanske frågar aa men din mamma då? Joo hon skulle nog kunna vara en underklädsmodell i alla tidningar, enligt mina kompisar, och jag tror att det ligger något i det.
Har ni fått nog av mig nu? Okej då tror ni rätt faktiskt.
Så om ni träffar på mig på stan eller råkar adda mig på [email protected] eller tel. 0706-170330 så var inte blyga att säga vad ni tycker för jag har ett jäääätte stort självförtroende och bryr mig inte så mycket faktiskt. Säg också att jag ser bra ut, för det gillar jag =)

Tack för att ni tog er tid och läsa, kommentera gärna också hur ni känner efter att ni har läst detta okså.
Hade bra! Puss & Kram
MVH/ Henrik "Heden" Hedenskog



Big shit poppin' & low shit stoppin'

The mustasch is gone forever =(

Igår tog jag det mycket svåra beslutet och rakade bort den fina mustaschen jag odlat sedan urminnes tider, hade tänkt mig spara den över sommaren men jag kände att det var jobbigt att ha den för att det kliar som satan hela tiden o när man dricker mjölk, öl eller dyl. så fastnar det jämt och typ klibbar sig.

Fotbolls EM är i fullgång som ni kanske redan har märkt, och tyvärr förlorade ju Sweden över Spanien i lördags med 2-1 och det gjorde mina kompisar från Spanien lite skadeglada och ringde mig och hånade en hel del. Jag tog det skämtsamt och jag tyckte det var otroligt schysst av dem att höra av sig =)

Dagens låt: Priddyboy - Dancing time

Dagens länk: http://www.youtube.com/watch?v=bt-Jb5HV33o&feature=related (Ett gäng Koreaner testar den mänskliga kroppens alla sinnen på ett väldigt roligt sätt, jag kan bara inte sluta skratta när jag ser) Obs! Kolla även part.2,3 o 4

Chillzor

Chill!?


EM

Em har dragit igång, och vädret kan bara inte bli bättre så jag är överlycklig just nu.


Bäst musik just nu måste vara Coldplays nya album (som endast går att lyssna på deras myspace sida) "Viva la vida or death and all his friends" Den är gudomligt bra och speciellt låten "Viva la vida" är bland top 10 bästa låtar de har gjort! låten är lätt en 10 poängare.


Ps. Min mustasch kamp fortsätter, den ska sitta kvar ett bra dag till Ds.

Götet

Är i göteborg just nu och firar lite studenter därav min syssling som tog den igår, (congrats to her). Så sjukt mycket folk som tog studenten just då och det var mega bra partystämning bland dem.

Idag så träffade jag Ellinor och gled runt lite på stan och inhandla lite kläder o dyl. typ 1 par shorts o 1 par flip-flops sammtidigt så köpte morsan 2 par skjortor åt mig så nu är jag nöjd och belåten. Vi tog en bira och snackade lite om allt möjligt sen bara gled runt o chillade.

Imorgon blir det hem till Karlstad igen och får ta det lungt då på lör. är det fullproppat schema

  • Derby match mot FBK Karlstad
  • Leo har studentbjudning
  • EM kickar igång
Simma lungt alla nyblivna studenter och jag citerar en klass som hade detta på deras flak
"Idag medvetslös imorgon arbetslös"

Forsmarksstudenter

Vill bara säga ett stort grattis till alla Forsmarksstudenter som tog studenten i lördags! Ni är så söta allihop och jag är glad att haft en sån sjukt underbar tid med er under förra skolåret. Lycka till i livet nu och hoppas att det inte dröjer allt för länge innan vi ses :)

Ett extra stort tack till de personer jag hängde studentsaker runt deras halsar: Balle, Leo, Sofia L, Katrin, Mika. Det var ni som fick mig vara lite extra lycklig under forsmarkstiden ^^ <3

Well är hemma nu efter att ha firat lite studenter så nu ska jag till Göteborg och fira min kusin som tar studenten och sen tillbaka till Karlstad för då tar Karlstadborna studenten :P, blir så jädra mycket på en gång

PEACE!!!

RSS 2.0