Earth hour

Bidrog till Earh hour med att tända alla lampor jag har i lägenheten....jaa ni läste rätt, tända var det! *blink*

Portugal - Sverige

Som en sann Manchester united fan så glädjs jag av allt som världens bäste fotbollspelare Cristiano ronaldo gör. Men nu som en sann svensk som jag är vet jag hur det känns att hata Ronaldo med alla hans baby-face uttryck och filmningar som han gör. Jag klandrar er inte när ni uttrycker er så hårt om hur ni hatar honom för i landskamper som dessa så är jag på eran sida! Vill bara säga att hela det Portougisiska landslaget är ett gäng gnällande filmare!...

...Och måste bara säga en sak till... Varför av alla spelare ska Anders "taco" Svensson få spela? jag förstår inte vad som är bra med den killen. En kille som däremot imponerade på mig VÄLDIGT MYCKET var Rasmus Elm, vilken talang vi har i svenska landslaget! Han kommer bli något riktigt stort det känner jag på mig...

...Och 0-0 borta mot Portugal utan Zlatan? Är klart godkänt!

Helgen är över och cykeln är lagad, ny skolvecka med en massa laborationer, VBK reunion, Fotboll, rep med bandet.. en smockfylld vecka till att komma!

Dagens Låt: Smash Mouth  - All star

Dagens klipp: Jag gråter floder av tårar! är inte detta det vackraste ni sett?


Färjestad mot Sm-Final

Någon som har en bultsax? för att klippa upp mitt lås som jag har tappat bort nycklarna till!

Har inte så mycket att skriva just nu, det har varit ganska dött ända sen jag kom hem från Karlstad. Pluggat lite, lagat mat som inte finns (helt tomt i kylen) och kollat på lite "Planet earth" en skitbra documentär-serie om våran jord. Är så grymt bra gjord.

Färjestad spelar ikväll, får se om det blir 4 raka vinster som mot brynäs och sen vara i final för att vinna den också.. liksom seriöst vilka ska slå FBK? finns det något lag som har nån chans över huvudtaget?

Dags för mig att sätta på lite musik och diska/städa i hemmet, ser lite slarvigt ut här just nu.. vi hörs!

Dagens låt: Plain white T's - 1,2,3,4

Dagens klipp: Skönare unge får faktiskt leta efter


Karlstad by weekend

Karlstad i helgen ledde till något riktigt roligt faktiskt!

Har som sagt varit i karlstad (eller ahh..i skrivande stund är jag faktiskt fortfarande i karlstad) och varit med om en hel del. Tiden går ju så sjukt snabbt när man har roligt och det känns som om man knappt har hunnit sätta sig ned och chilla med kompisarna, det har varit så mycket på så kort tid hela tiden.

Det hela började med att jag firade persiskt nyår på fredagen (år 1388) med en massa mat och presenter och sedan bara tog det lungt. Lördag då var det först hockey (6-0 till Färjestad är helt ok!) och sedan förfest hos Henkes fästmö. Träffade Josse och gänget och hade det riktigt trevligt. sen score för att hälsa på jocke (jobbar ju hela helgen den jäveln så man hann ju inte träffa honom denna gång så mycke) slutade kvällen med fyllekäk på BK. Söndag drog jag till Leo och spelade lite Xbox 360 mm. och hem för att packa. Imorrn åker bussen 16.30.

Ska till Henke en liten stund imorgon och ska hinna med ett tandläkar besök också. Då var det den helgen då och man lär inte se folket igen på ett tag.

Tack för en skön helg Karlstad!

Dagens Låt: Kanye West - Heartless

Dagens Klipp: Fick denna från Katy Perrys blogg. Kvinnan  i klippet är ju helt sjuk!


Use somebody

"I've been roaming around always lookin down at all I see. Painted faces fill the places I can't reach" (Kings of Leon - Use somebody)

Klarade biokemi tentan!! YES! freaking gött och få den gjord och bara lämna allt bakom sig. Nu kan man bara blicka frammåt mot nästa skitkurser. Är klar med alla laborationsrapporter också och statistik kursen vi läser nu är det hemtenta på som är ganska lätt så jag mår rätt okej just nu! Bara sitta hemma och chilla utan att behöva tänka på en massa skolarbeten.

The Office säsong 4 är nu avklarad! Haha riktigt hillarious slut alltså, satte direkt igång med en illegal nedladdning av säsong 5! ska lägga in den på iPoden och kolla på resan till Karlstad.

Dagens Låt: Kent - 400 slag

Dagens Klipp:  Haha har man inget att göra kan man rita lite och spela in ^^


Statistik

Skäggtomte dagarna är länge förbi!

Håller på med statistik under hela denna vecka i skolan och det är rätt så soft tycker jag, man börjar 08.15 och är klar vid 12.00 varje dag. Av någon konstig anledning så älskar jag rutiner och nu har jag kommit in i en härlig rutin. Upp 06:30 sen duscha, käka frulle, packa väskan och sen promenera till BMC (tar sisodär 25 min.) Sen hem från skolan, kolla in mejlen o facebook o dyl. kolla på några avsnitt av "The Office" sen göra läxan och till sängs. Funker helt bra för mig då dagarna bara passerar förbi och snart är det fredag igen (då jag ska till Karlstad och hälsa på)

Idag satt jag och tänkte.."jävlar va mycket skägg jag har och haft på den senaste tiden" (orkar verkligen inte raka mig) men nu blev det ändring på det och jag har en len baby rumpa till hy just nu. Känns lite udda faktiskt men det är göttmos! Sen måste jag vara lite välvårdad när man åker hem till Mamma och hälsar på ;)

Dagens Låt: Boys Noize - Arcade Robot

Dagens Klipp: Så jävla grymt! Bland de snyggaste konsterna jag sett i mitt liv!


Fredag den 13:e?

Vem har sagt att Fredag den 13:e är en otursdag?

Fredag den 13 och tenta! hur fasiken tänkte de när de planerade tentadagen? jaja det var mycket svårare än vad jag trodde fasst det säger jag ju om alla tentor! Tenta fest hos Johanna efteråt och jag var på ett glatt humör, kanske lite väl för glad då det blev en hel del =P men underbart kul hade jag!

Lördag och en ganska lugn dag, Machester förlorade mot Liverpool och jag var arg hela dagen (Vidic är den sämsta spelaren mot liverpool 4 röda kort på 5 möten säger väll allt?) sen var det fotbollslir som vanligt varje lördag. En rejäl urladdning för mig och just nu är jag helt slutkörd (så underbart!) ska laga lite färsbiffar med pommes frites och bea sås nu för att "lyxa" till det lite.

Dagens Låt: Alient Ant Farm - Smooth criminal

Dagens Klipp: Roliga reklamklipp!


Isoleringsvecka och biljettköp

"Nej lucy...en bra deal är en bra deal!"

Okej har inte varit helt isolerad faktiskt, det var fotbollsträning förrut och kände att jag var tvungen att röra på mig lite och ta bort tankarna från Biokemi 2 (typ aminosyrasekvenser, proteinbestämningar, enzymologi osv). Men imorgon tror jag att det inte blir så mycket till utgång faktiskt. Sen är det ju C.L också så då måste man ta en brejk från pluggandet.
Så min plan är att vakna 12.30, dra mig i sängen till 13.00 käka frulle medans jag kollar på "the office" till 13.30 och sedan köra på nonstop som en galning till 20.45 då fotbollen börjar, det kommer bli sickt!

Köpt biljetter till Karlstad också, så mellan den 20-23 mars kommer ja befinna mig i Värmland. Så alla ni som verkligen inte har något att göra kan ju ringa och göra mig glad!?

Dagens Låt: Toybox - The sailor song

Dagens Klipp: Om jag ändå kunde lura folk till det här

http://www.youtube.com/watch?v=3Vz_YTNLn6w

Dreamteam disk

30 000 kr sålde jag och Albin för igår i övre bar...det "duger" =)

Helg igen och ska slösa bort hela helgen med att jobba. Igår var det klubb 054 och jag jobbade i övre bar, gick faktiskt bra och inga större besvär. Sen ikväll ska jag stå i disken under Afterski på Värmlands (Tefatsgask) brevid mig har jag min käre kompanjon Ollibolli och vi ska röjja gärnet. Högtalarna är riggade och biran är på plats sen är det bara att tuta å köra =)

Tentapluggs vecka nu också, så jag är "ledig" fram till fredag. Detta kommer bli en helvetes vecka då jag kommer vara helt slutkörd i hjärnan och nästan bara sitta isolerad hemma. Det värsta är också att Champions League ska alltid vara på en tenta vecka? vad vill de mig??? bläää

Dagens Låt: Toto - Africa

Dagens Klipp: Dwight och Jim från "The office" bäst!




Goder morgon!

Mitt första morgoninlägg!

Snart så ska jag börja min gång till BMC för att ha laboration fram till 15-16 tiden, det värsta är att när jag nu tittar ut genom mitt fönster ser jag hur snön bara väller ned...ajdå.... liksom igår var den påväg att smälta bort och man kunde röra sig smärtfritt fram och tillbaka men nu när det blir snö och minusgrader så halkar man typ varannat steg.

Bestämde mig igår att slopa den stora förfesten jag och axel hade tänkt ha och jobba i baren på Värmlands ist. Det var ju så länge sen sist och jag känner att ett extra par slantar inte skulle sitta fel =) Nu blir det showoff och visa vem som bestämmer här ;)

Dagens Låt: Marcy Playground - Poppies

Dagens Klipp:
Såhär skulle jag vela åka till skolan varje dag :)


Inspektor för en kväll

Ämbetsmanna middag leder alltid till något trevligt!

Ja som sagt det var ämbetsmanna middag i lördags och på dagen så börjades det med en femkamp på nordic gokart. Grenarna som vi körde var
  • Segway
  • Pistolskytte
  • Gladiator
  • Sumobrottning
  • Rodeo
Skitroligt med en massa underbara människor, roligast var nog Sumobrottningen då man var iklädd en jättesumodräkt och skulle skutta runt i den och brotta ned motståndaren. Jag kom på en 2:a plats totalt i i femkampen vinnare våran käre 2Q Daniel (jag skulle nog vela se poängräkningen själv där...det misstänks nått fiffel ;)) och man var helt slutkörd i lår och armar efter rodeon.

Middag på kvällen och temat var då amerikanskt. Det var en underbar måltid och en massa dryck och sång, spex från den bäste av dem alla Filip och självaste jag fick vara inspektor under middagen. Vad är en inspektor undrar ni säkert!? Jo det är högsta hönset på Nationen, han är den som representerar Värmlands Nations tradition över 300 år tillbaka. Förr i tiden var en inspektor han som såg till att folket skötte sig på nationen. Lars Burman (som våran nuvarande inspektor heter) hade en liten tradition att den yngste som satt på middagen skulle få bära den ädla medaljongen runt halsen och agera inspektor, då det visa sig att det var jag! (Jepp 19 år född i Juli var tydligen yngst.. inte så konstigt kanske).


Jag (med inspektors medaljongen)och min bordsdam Magdalena


Beach 09 är lååångt borta nu ;)

Dagens Låt:
Kings of leon - use somebody

Dagens Klipp: Skönaste J*vla instrumentala gitarr låt jag hört typ.


RSS 2.0