Dummare och tröttare

Satt och kollade på en gammal klassiker (Dum & Dummare) nyligen och anledningen varför jag kollade på den var att det hade kommit upp en artikel om Anna Anka på aftonbladet och jag brukar inte läsa just sådana artiklar men av någon konstig anledning så gjorde jag det. Hon var tydligen med i den filmen som en bikinitjej (10 sekunder sammanlagt). Den filmen är en riktig kultfilm, Alla komedi filmer som har kommit efter 1994 är alla inspererade av Dum & Dummare! Senast jag såg den var jag kanske 11-12 år och förstod inte allt, men nu när jag har sett den igen så är jag förbryllad! MÄSTERVERK!

Har varit vaken allt för länge de två senaste dagarna för att 1. efterfester med rätt folk kan pågå riktigt länge 2. jobb i disken på en 02 uthyrning kan också pågå jädrigt länge!

Dagens Låt: Angels & Airwaves - The Adventure

Dagens Klipp: Kool-Aid mannen är bannemej skrämmande




Aj äm iin päjn



Här är jag på en båt!


Såhär lindade jag mit fot igår efter att ha stukat den på träningen! AJ!

Dagens Låt: Flo Rida ft Wynter - Sugar (Disco fries remix edit)

Dagens Klipp: Skön snubbe han Dyrdek


Gasque

Baksmälla vs. Pedram 1-0

Det var reccegasque igår och jag hade det underbart trevligt! spenderade ungefär 500 kr igår (som är väldigt mycket på en nation) och frågan är då vad i h*lvete jag spenderade pengarna på...eller iofs det var ju på alkohol såklart men att jag drack så mycket hade jag ingen aning om.

Klubba i kostym kan vara väldigt varmt men man ser så jädrans het ut alltså. Med andra ord var det en lyckad kväll ;)

Bakis dag idag med en massa fotboll på teve. kändes gött att bara ligga hemma och slappa och inte tänka på en massa plugg eller dyl.

Dagens Låt: Coldplay - Life in technicolor

Dagens Klipp: En massa målgester jag ska göra i framtiden =)

Humörsvägningar

Tjenamors bloggen!

Till alla ni läsare... har ni tänkt på när ni sitter hemma och inte gör så mycket och tänker på allt det bra som skall hände till veckan och det bara sprudlar glädje i blodet och pirrar lite i magen. Och sen de dagarna ni bara tänker på allt jobb, skola, stress osv som ni har och göra och det blir bara en massa ångest!?

Jag känner mig på den glada sidan just nu faktiskt! Reccegask imorgon, United i helgen och repa med bandet, kanske t.om får spela i matchen i helgen också.

Och varje gång som denna ångest som jag pratade om förrut kommer fram så blundar jag hårt och försöker bara lugna ner mig och tänka på allt positivt som kommer sen.

Dagens låt: Mika - We are golden

Dagens klipp: Läktarmagi av högsta klass! där vill man vara...

Segis!

Nu har det gått 1 vecka sen jag bloggade sist! inte bra.... har tjatat tusen gånger om att jag ska bli bättre men det funkar inte ;)

Första klubb 054 i fredags! det uppskattades verkligen och jag förföljde mitt mål genom att bli kalasfull och festa hela natten till morgonen. Hela spektaklet slutade 10.30 hemma hos Johanna på fyllebo och sen hem och sova ut....trodde jag, vaknade 12.30 av ett samtal och kunde inte somna om.

Dagens Låt: Dropkick Murphys - The state of Massachusetts

Dagens Klipp:
Skön jonglerare



Spöregn!

Det bara faller en massa regn utanför mitt fönster just nu!.... Men det är rätt så mysigt för jag är inomhus i värmen och inte där ute.

Hoppas bara att det blir sol imorgon för då ska vi ha pubrunda med nollorna. Ska visa dem allt vad en veteran kan ;).

Skolan har börjat med raska steg. Har redan haft 3 laborationer och de har varit ganska tråkiga (för att det gick så snabbt och var så lätt) Men vi har redan fått 2st olika hemuppgifter, en med 8 frågor och en med typ 20st. Gillas inte!


Dagens Låt: David Guetta ft. Kelly Rowland & Ne-Yo - Choose

Dagens Klipp: Hehe skön kille som ogillar 25 saker på facebook

RSS 2.0