Karlstad

Är hemma hos päronen i Karlstad nu över helgen =) yey!

Tjocka till sig

Har varit helg vilket betyder att man har varit hemma och chillat gärnet. och då tänker ni "varför vara hemma på en helg då man ska festa?" joo då svarar jag att här i Uppsala och speciellt om man är en student så festar man på vardagar ist. och därför har sina vilodagar på helgerna...

Det blev langa upp naturgodiset och chockladen, sätta på film och chilla med fifi. Sen blev det att kolla på lite teve och slagga sen sent.

Idag har dagen mest gått ut på att laga mat och kolla på roliga teve program + lite fotboll. Ni har väll alla sett den nya tv-showen ispirerat från Japan vid namn "Hål i väggen"? Haha det är så sjukt bra tycker jag! Har förvisso sett den Japanska versionen låååångt innan den kom till Sverige men fortfarande...Och sen tätt eter det så börjar "Stor i Japan" också mycket roligt för han Jens ser ut som en mupp!

Dagens Låt: M.I.A - Paper Planes

Dagens Klipp:
Så här ser "Hål i väggen" ut i Japan.


oh my god!!

Jises! igår var det en mycket händelserik och fartfylld kväll. Jag blev lite rädd nästan hur hårt man kunde röjja igår =P

Det börjar med att vi kommer hem från labben (jag o heresh) sen sätter vi oss ned vid datorn och chillar (klockan är nu ungefär 16.00 tiden) och vi ska samlas utanför Värmlands nation 17.45. Vi kollar på lite bilder på datorn o lyssnar på musik.
Sen börjar jag bli lite orolig över tiden för det som skulle göras var: Klippa mig, duscha, byta om. Så vi drog genast igång med klippningen. Det var meningen att jag skulle ha snaggat hår men inte helt snaggat från botten utan det skulle sticka ut lite iaf. Jag tror att pga. stressen, okunskapen och för att jävlas så SLANT(!) heresh med trimmern och jag fick världens hack på sidan... Heresh bara: "woops!" och jag ställde mig upp och kollade i spegeln sen började nästan tårarna komma.
Morsan kommer döda mig! men men så vi fick raka bort all hår på skallen och nu ser jag ut som en terrorist som sitter på Guantanamo.

Middagen skulle vi hinna till också så vi fick stressa med all dusch å sånt. Vi hann tillslut och satte oss ned på middagen och började dricka först champange. Sen kom ostbrickan och vin flaskorna (drog en hel själv) tätt efteråt så kom varmrätten som bestod av pasta med lyxlax sås. När man fått i sig allt och börjat mingla lite med folket så var det dags för prisutdelninar, ska nämna också att detta var en nollnings avslutningsmiddag. Första priset var för det lag som vann nollningslekarna o mitt lag vann såklart. Sen var det vinnarna av poängjakten och där vann jag igen + Marina och Melinda. Och årets nolla (som jag tror jag var starkt nominerad till) gick då till Marina.

Efter all prisutdelning och mat så var det dags för att gå ur matsalen och entra själva cluben som hade börjat dra igång =) Club 054 då alltså! Och eftersom jag har halva priset på allt i baren så drog man i sig en hel del dricka alltså (och jag som lovade att reducera mitt drickande) Efter en mycket kul kväll med mycket dans och röjj så var det dags för natt mat och MAX som vi alltid drar till. Hem sen och däcka i sängen blev det för oss ;)

Svar på föregånde kommentarer -

Jocke:
Jaa så nu kommer jag skriva fler gånger och mer skit!, kommer vara hemma över hela helgen för ska ju hämta alla grejjer till den nya lägenheten.

Huldt: Jaförfasiken det är bara att höra av dig så är det välkommen närsomhelst! Jaa vi har funderat på en inflyttningsfest alltså men mer info kommer snart.

Anonym: 1 smart att inte skriva namn 2. efter lite efterforskningar så antar jag att det är Joanna som har skrivit och..har du fest eller!? =D

Dagens Låt:
T.I ft. Kanye West, Jay-Z & Lil' Wayne - Swagga like us

Dagens klipp: Jepp om man har så freaking tråkigt så man ägnar sin tid åt det här så resulterar det till..


Studieteknik

Jo jag kommer till dagens rubrik snart. Tänkte först berätta lite om vad som har hänt sen sist och annat skit (Så här har du nu att läsa Jocke ;) )

Nu har jag börjat inse att livet som en student och att vara medlem i en nation är ganska farligt för hälsan faktiskt. Även om den gör själen glad. För jag har suttit och funderat på vad jag har gjort dessa senaste dagar så jag kan skriva dem här till er och en sak som jag främst gjort är att dricka helt enkelt...Ajajaj säger väll ni..katastrof säger jag.

  • Måndag - Farre bjöd mig på lite bira hemma och vi satt å kollade på film osv (tror jag =P)
  • Tisdag - Champions League match = Värmlands puben och dricka med Feria
  • Onsdag - Reccemottagning (mer info längre ned) + C.L = Ännu mera dricka (Vin + Bira)
  • Torsdag - Pubrunda (besöka så många nationer som möjligt och ta 1 bira vid varje ställe
  • Fredag - Nollningsavslutningsmiddag med klassen + Club 054 (Imorgon alltså och en hel del dricka)
Visst ser det inte så bra ut? och nu har jag lovat migsjälv och andra att nujävlar ska jag ta det lungt och det ska jag faktiskt stå för. Det tar inte så mycket på ekonomin men väl på kroppen.

Reccemottagningen då? Jo vi nya studenter (Reccar) inskrivna i Värmlands nation fick en liten rundvandring runt Nationshuset och lite fakta o info som var skitintressant faktiskt. Sen avslutades allt detta med en middag och vin + öl fick man också. Vi drack o sjöng och hade det skitnajs.

Studieteknik som jag har skrivit som rubrik hade vi en föreläsning om idag. Den informationen var verkligen nödvändig eftersom jag har den sämsta tekniken som finns. Så nu har jag fått i mig att inte skjuta upp på all plugg så mycket och planera dagen bättre! Sen lite andra tips om hur man ska klara detta stressiga studentliv.

Nej nu ska jag inte vara så tjatig längre, ni har läst nog mycket nu tycker jag.. kommer med lite roliga stories på lördag om hur morgondagens Middag och festande gick =) Hade gött!

BTW! Nu har jag fått reda på när vi kan flytta in i den nya lägenheten! Helgen den 27-28 sept. är det dags, så det betyder att med all säkerhet så kommer jag åka hem till Karlstad den 26 september! WEYY! ska bli skitsoft.


Dagens Låt: The coral - Dreaming of you

Dagens Klipp: Gillar ni Fresh prince in bel air gillar ni nog detta klipp ;)


Tags att börja plugga?

Jahapp då var man tvungen att skriva igen så man känner sig duktig och så får folk veta hur jag har det i min nya hemstad

Jobbat endel som bartender nu och jag har börjat komma in i "flowet" så det går snabbt när pedde serverar må jag säga =D Fick stå helt själv i en bar under club 054 i fredags och i början så var det rätt chill men sen när det blev lite senare mot kvällen så bara bildades en mega kö framför min bar. Ni ska också veta att vi har 4 barer öppna på värmlands nation. Så jag fick ligga i men det gick rätt så bra...tills folk kom och frågade efter drinkar man aldrig har hört talas om. Och sen kommer de som inte kan några drinkar utan säger "Gör nån god drink". Då slänger jag bara ihop nått roligt och folk brukar bli nöjda.

Plugget
har börjat på riktigt nu fan då det bara matas på med ny information och fått lite instuderingsfrågor till tentan som dock inte är förrens i mitten av oktober men kommer innehålla en hel del! BLÄ! nån som är king på Fysiologi/Anatomi kan väl göra en ansiktstransplantation och göra min tenta!? ^^
Var på Akademiska sjukhuset igår på studiebesök hos kliniska fysiologin. Fick reda på en hel del information om vi som pluggar BMA kan bli sen i framtiden inom sjukvården (jag ska som sagt bli kriminaltekniker så det var inget för mig) Sen fick vi göra ett EKG och ett lungvolymstest. Hon analytikern sa att jag hade bra värden i lungorna så jag var ganska lättad ;)

C.L Ikväll då! Ska dra till nationen och käka burgare med ganska mycket bira! Har ju Personalrabbat så det är skitvärt att köpa ( vad sägs som en stor stark för endast 12 kr :D) hell yeah!

Dagens Låt: Swingfly - singin that melody

Dagens Klipp: HAHAHAHA BÄSTA DANSEN EVER! ^^


Fyllevecka!?

WoW! Alltså den enda anledningen för att jag inte har skrivit så ofta är att jag aldrig är hemma. Är upptagen varje dag och kommer hem för sent på kvällarna/nätterna.
Vad har jag gjort då? jo här kommer en lista och sen lite förklaringar.

  • Festat!
  • Jobbat
  • Haft klubbverkar fest
  • Nollning
  • Chillat med klassen
  • Pub
Ja Festa har jag nog gjort hela jädra veckan men det är så järnet kul så jag klagar inte iaf ;) Sen så har jag blivit invigd som Barvärd på värmlands nation! Hade en liten fest för alla som är klubbvärdar för nationen och på schemat stod Oktoberfest som tema (ni vet med lederhosens och hela köret, bilder finns på Pedden.bilddagboken.se) och inte nog med det så var ALL dricka gratis så man snålade ju inte direkt, de besluten fick sina konsekvenser och man blev DRETPACKAD! och gissa vad..jo jag hade en föreläsning nästa morgon också, så jag drog dit fortfarande full och mådde bajs!

Sen har jag jobbat för första gången som Barvärd och det gick bra, inga som helst problem å allt flöt på =)

Nollning med klassen blev också igår. Vi drog till stan och fick göra en massa uppdrag å man fick bjuda på sig själv. Efter det drog vi till ÖG nation och tog några bärs.. sen var det ju Sverige match så jag drog direkt till Värmlands nation och utnyttja min personalrabbat jag har och beställde in lite öl o mat =D

Ikväll kl 20.00 så har vi barvärdar en drinkkurs! gratis dessutom, så vi ska lära oss göra en massa goda drinkar osv.

Ska förbättra mig på skrivandet!!

Dagens låt: Sugababes - About you now

Dagens Klipp: Min favoritskådis alla dagar i veckan WILL SMITH här med lite beatbox ^^



BMA

Igår var det pubrunda som gällde och den skulle göras med våran sköna klass BMA och våra faddrar. En av faddrarna fick jag reda på igår gick på Forsmark faktiskt =D det var skitskojj och få reda på hur det var back in the days därborta, (han gick där 02 så det var ett tag sen)

Vi började på Norrlands nation och drog i mig en storstark, sen lunkade vi vidare till Smålands nation och drog en storstark därmed plus en cider jag fick av Marina eller nån. Sen blev det vidare till Snärkes nation och där blev det åter en storstark plus en Carlsberg. Här hade vi inte så mycket tid kvar för efter kl 21.00 så börjar de ta inträdesavgift för varje nation så vi drog till Värmlands nation där vi stannade hela kvällen. Där drog jag i mig, 2 stora starka, 3 tuborg, 1 tequila sunrise, 1 black mintu shot, 1 xcider och 1 staropramen :)

Efter en mycket lyckad kväll med najs dance-moves, skön musik, härligt folk och en skön fylla så blev det att ge av sig tillbaka hemmåt då den sista nattbussen åker 02.30. Men innan stannade vi (hela gänget) på MAX och jag proppade i mig ett nattmål!

Dagens Bild: Let's go Sweden! vinn ikväll!



Dagens Film:
Battle for Haditha

Dagens Låt: Pink - So what

Dagens Klipp: Haha sköna dansare från Britain got talent


Comeback?

Ojoj dags och skriva igen eller? eller vad tycker ni gott folk? Det var så länge sen jag skrev att de har ändrat på designen under tiden.. Känner mig lite efter nu, men ska skriva liten kort sammanfattning.

Pluggar som sagt BMABMC (Uppsala) och jag trivs som fan må jag säga! Har nollning nu också och klassen är skitsoft, Inte så många killar som går utan typ alla i klassen är tjejer så man hänger runt med ett tjejgäng fasst de är hypersofta så jag klagar inte ^^ Föreläsningarna kan vara lite jobbiga ibland för att de är en sån himmla omfattande kurs nu (Fysiologi & Anatomi) så man är inte sådär jättepigg men jag försöker och sliter hårt, jag ska förfan klara det här!

Kirrat en liten "mini chef" position på Värmlands Nation, kommer i framtiden att bli Klubbverkare som har hand om sin egna bar under en pub eller nattklubb =) Inte så bra betalt direkt men det skiter jag i, det är so otroligt softa människor som är där så det blir genast så mycket roligare. Dessutom behöver jag inte jobba så ofta så det passar perfekt så jag hinner med plugget också.

Annars så mår jag utmärkt här i Uppsala som förövrigt är en sjukt underbar stad! Har visning till den nya lägenheten den 16:e Sept. och sen den 1:a oktober så flyttar jag o Fifi in i lägenheten som ligger i centrala uppsala! Blir otroligt mycket smidigare att pendla till skolan och Nationen =)

Dagens Bild: Pubrunda imorgon med klassen, 13 nationer ska avverkas på en kväll! tror ni jag pallar? :P



Dagens Film:
Volver

Dagens Låt: Lady Gaga - Just dance

Dagens Klipp: Grymt bra dance låt! en inofficiell nollningslåt också


RSS 2.0