Försäsong!



Skönt att försäsongen är igång för Manchester United! Har inlett mycket positivt med bara vinster (dock bara mot blåbärsgäng) och att Michael Owen har presterat ordentligt (4 mål på 4 matcher) Samt att Giggs gjorde ett hat-trick senast ;)
Just nu: Vinst mot Boca Juniors 2-1 (Anderson, A.Valencia) och nu är de i final i Audi cup

Dagens Låt: Beastie boys ft. Nas - Too many rappers

Dagens Klipp: Om man slår upp ordet DAMP så kan man få sin fråga förklarad såhär




Jobb jobb jobb

Har inte varit duktig på att upptadera alltså sorry...  Jobbar och sliter som bara den! 2:a veckan är snart slut och har inte haft så mycket fritid sen dess. jobbar 7-16, kommer hem o duschar, sen blir det att laga mat + att käka maten, zappa lite på tv sen vips är det läggdags redan :S Men men vad gör man inte för lite cash ^^

Saknar uppsala lite nu och studentlivet framförallt! ska bli gött å vara tillbaka den 10 alt 11 augusti och ladda upp inför min match debut i Torpedo Kamrats tröja i ett derby mot IF Stjärnan faktiskt. Och sen så börjas det med inskrivning och nollning så det är bara gott som väntas framöver!

Lovade bilder i förra inlägget men de kommer så snart jag bara får tummen ur...

Dagens Låt: Kings of Leon - Knocked Up

Dagens Klipp: Fin hyllning til MJ av Bounce


Hultan 09

Well är "nyligen" hemkommen från Hultsfredsfestivalen 09' (Kom igentligen hem i Söndags med har inte orkar skriva förrens nu)

Helt otroligt underbart var det! Bättre än Peace & Love förra året faktiskt! Fick se band av absoluta topp klass och dessutom fira min 20 års dag därborta! Vem tackar inte ja till Kings Of Leon live på födelsedagen liksom!?

Såg på dessa spelningar: Kings of Leon, Dropkick Murphys, Franz Ferdinand, Maia Hirasawa, Regina Spektor, The Killers, Markus Krunegård. Anna Ternheim, Lars Winnerbäck, Mando Diao, The Sounds, Timbuktu, Petter, Promoe, Ice Cube, Sahara Hotnights, Klaxons, Slagsmålsklubben, Thåström

Top 3 bäst: Slagsmålsklubben, The killers, The Sounds

Sämst: Petter

Överraskningen:
Klaxons

Velat se men inte kunde: Peter, Björn & John

Tack återigen alla som gjorde min festvial vecka underbar och tackar till min tältpolare Erik som hjälpte mig när jag hade en stukad fot att handskas med sammtidigt!

Tyvärr så dog min mobil efter andra dagen och jag sparade på batterier innan så jag har inte så många bilder att lägga upp men imorgon kommer de bilder jag han ta ^^

Fail



En skön bild från Failblog! En hemsida som måste besökas tycker jag, sköna bilder som är helt fel helt enkelt failblog.org. Sitter nu och kollar på Järngänget (en svensk thriller från 90-talet eller nått) och kan ju inget annat än bara skratta åt manuset. Mor & Far åker till Iran imorgon...så med andra ord...har jag o brormin lägenheten för oss själva =)

Dagens Låt: Eagles of death metal - Wannabe in L.A

Dagens Klipp: Även om jag inte var där så skulle jag vela det! Volbeat på Peace & Love festivalen (låten We)


CSI



Mycket bra serie! Och coolt att se på en serie som har laborations jobb som vi håller på med i programet!
Dessutom kanske det kommer bli min framtida arbetsplats! (HOPPAS!) Nu börjar det...Tjilevipp

Dagens Låt:
The Kills - Cheep and cheerfull

Dagens Klipp: Farligt att vicka på stolen har man lärt sig i ungdomens dar


RSS 2.0