HULLE



Nu är det i princip klart! Hultsfred blir årets festival att gå på! Har suttit och planerat och funderat ut detta ordentligt och kommigt fram till att det är en mycket god idé att åka dit! Liksom Kings of Leon, The Killers, The sounds mfl.
Lite tråkigt att det är på min födelsedag men ähh 20 år är väll ingen speciell ålder eller? ;)

Dagens Låt: Kent - På drift?

Dagens Klipp:
Fan va mysko alltså? vad äckligt


R.I.P K.O.P



Well alla har väll redan läst nyheten.. King of Pop MJ har avlidit vid 50 års ålder.
Kan inte säga att jag är det allra största fanet av MJ men lyssnade och gillade definitivt hans mästervärk. Remember him as a black musical genius!

Dagens Låt: Michael Jackson - the way you make me feel

Dagens Klipp: Fantasifull version av guitar hero ;)


Let the sun shine!



Golf på Karlstad GK med Heden och Erik. Själv spelade jag inte utan agerade caddie då och då men det var ändå roligt att kolla på när de hetlevrade o tävlingsinriktade spelarna spelade om 500 kr på en 9 håls bana som avgjordes på det sista hålet. Härlig spänning!

Dagens Låt: Sean Kingston feat. RedOne - Fire burning

Dagens Klipp: Hoppas det inte händer mig... Å andra sidan skulle jag inte fria på en match.


WHERE IS MY VOTE!?



THEY CAN KILL THE REVOLUTIONARY BUT THEY CAN'T KILL THE REVOLUTION!!
FREEDOM FOR THE PEOPLE OF IRAN!
ENOUGH IS ENOUGH

LAF

Shulululu lilla lady!



Hääliwuud radio med Lilla Al-Fadji i P3. Är så glad att han är tillbaka! Roligare människa får man faktiskt leta efter. Han kör radioprogram nu med gäster som bla. Petter och Timbuktu. Abu Hassan är också med i ett hörn och han kör på med sina skämt som vanligt. Dj:ar lite ibland också! Lyssna gärna på P3 webbradio =)

Dagens Låt: Muse - New Born

Dagens Klipp:
Han gick nog inte brandutbildningen


Sommaruppehåll

Confederationscup & U-21 EM på samma gång! Det är ju underbart med sommar och en massa fotboll på teve =)

Vad händer annars då? inte så mycket har ju sommaruppehåll just nu och är "hemma" i Karlstad och bara chillar just nu (inte så bra väder dock) Börjar jobba i början av juli så jag har en bra lång semester.

Shoppingrunda blir imorgon då jag har hört att det är rea på vissa ställen... måste verkligen införskaffa mig lite sommarkläder...

Dagens Låt: Keri Hilson  feat. Kanye West & Ne-Yo - Knock you down

Dagens Klipp: Det här klippet har ni nog hört talas om?



Daddy

"Fiasko, avgå lagerbäck, börja göra mål i landslaget Zlatan, kicka chippen från ladslaget, förresten kicka även nilsson, andersson och elmander"

Igår var det tenta och sedan avslutningsfest på floggan hos Malin. Det var någon form knytkalas och det var trevligt. Vi körde några lekar och drack på. Sen begav det sig sen för min del till Lisa och supa till ordentligt med Martin "big daddy" Pettersson, Charlotte, Casselbrandt och Elin. Vi drog till Bryggan, Bullit sen till BJ och slutligen fyllepizza på jalla.

Idag så vakna jag med världens bakfylla och sedan skulle jag vara trumslagare till Torpedo Kamrat BK (Fanklacken: Torpedo Terrors). Det blev lyckat!! med Torpedo Terrors egna färdmedel (3växlad flakmopped) så fraktade vi trummorna till Löten. Vi spelade på och grillade korv. Dessvärre så slutade matchen 2-2 (en match som "vi" skulle ha vunnit)

Fotboll på tv och Sverige vs. Danmark. USCH VILKEN DÅLIG MATCH! (allt jag hade säga om den)

Nu kollar jag på "vad kvinnor vill ha" av någon konstig anledning. Men i väntan på Detroit vs. Pittsburgh förståss :)

Dagens Låt: Miley Cyrus - see you again

Dagens klipp: Nya Guitar Hero spelet med Metallica ute nu


I'll be back

"What should I tell your men when they find out you're gone?  I'll be back"

Såg på den nya Terminator filmen idag med Filip, Krister o Kelly och den var ganska bra faktiskt! Lite svagt manus bara men annars så var det riktigt grymma action scener! Får en 8/10 från mig!

Tenta på Fredag!!!!! Snälla ge mig en smart hjärna som kommer ihåg allt jag pluggar in! buääää

Dagens Låt: Lilly Allen - Not Fair (mycket bra låt!...Mycket bra artist också) http://open.spotify.com/track/2PBOI7vYicqDaG9rYbycUO    Yepp nu börjar jag länka till låtarna på spotify också ^^

Dagens Klipp: Man kan inte få nog av denna serie



Round 2

"The difference is drinkability"

Sitter just nu och kollar på Detroit vs. Pittsburgh på NBC. 1-0 i matcher till Detroit och jag tror o hoppas på att det blir ännu en seger till Detroit inatt.

Måste säga att Amerikanska reklamer är så underbart mycket bättre än svenska! Sitter och njuter av reklam just nu faktiskt (kanske inte efter att ha sett dem 10ggr men ändå). Men även om de har bra reklamer så kommer de lite för ofta faktiskt.

Har varit Uppe till morgon 3 dagar irad nu faktiskt...känns inte så bra för min dygnsrytm men jag är ju ledig fram tills min tenta på Fredag så jag har ju inget att oroa mig över. Lite irriterande bara när solen lyser upp så tidigt på morgonen in över mig. Ska inte klaga på underbart väder men...ge mig lite sömn först ^^

Kollade nyss på lite Britain's got talent klipp och vilka som kandiderade och det var verkligen talang på den brittiska fronten! Älskade verkligen danserna från det vinnande laget diversity!

Dagens Låt:
Lady Sovereign - So Human

Dagens Klipp: Resultatet från finalen av just Britain's got talent...om ni vill se de vinnande bidraget så spola lite till slutet


RSS 2.0