Jamming @ Värmlands

Tjeniz!

Idag var det tänkt att det skulle vara en bakis-göra-ingenting-dag men sen så ringde jag 2:e kurator Daniel om Värmlands Nation byggnaden var ledig och det var den så jag och feemo drog dit och rigga upp trumsetet och el-gitarren.
Ett problem var att det fanns ingen Bas-pedal och inga trummpinnar så det var ju lite svårt att spela men jag kirrade två st trämuddlar från övrebar å där var trummpinne problemet löst. Kunde inte göra något åt Bas-pedalen så det blev utan. Lirade typ hela dagen och käkade mat o kollade på simpsons på projektorn dessutom, bara softade med hela byggnaden för oss själva!

Imorgon natt så är det Superbowl (missa för gud skull inte den) Världens största sportevent och TV-jippo. Över 100 miljoner världen över som kollar och jag kommer vara en av dem!

Dagens Låt: Katy Perry - Fingerprints

Dagens Klipp: Har man tråkigt under plugget så blir man nog bra på sånt här


Feber - alvedon = ?

Sjuk i början av detta år och sjuk nu igen (inte okej!)

I måndags så var det bland de värsta jag varit med om inom sjukdommar. Jag gick till Värmlands som vanligt för att förbereda mig inför Reccekommittée stuff och då började jag känna mig lite krasslig. Sen vid 14-15 tiden så kände jag att jag var i smittozonen å jag ville inte smitta ner alla nya "värmlänningar" så jag bestämmde mig för att palla mig hemmåt.
Väl hemma så däckar jag på en gång och sover typ 4 tim innan jag vaknar igen och känner hur febern växer sig starkare. Jag sover till å från fram till 22 tiden då det värsta börjar.
Det kändes som om någon tryckte ett strykjärn på pannan som hade max effekt! Jag vride o vände mig av smärta och började mummla en massa ord (enligt min lägenhetspolare Feria) och dessutom så började jag hallucinera... Såg en massa creepy saker i taket plus att jag trodde att allt var en dröm när det var verkligt. Feria kollade till mina ögon och jag var helt borta med ögonen, hade ingen kontakt alls och ögonen började bli vita..
Feria åkte för att hämta lite alvedon hos en klasskompis (vi hade tyvärr inga hemma) och jag fick i mig en, men 2 minuter efteråt så spyr jag upp allt. Jag ligger och spyr i minst 20 minuter.
Efter att fått ut allt ur magen och druckit lite vatten kunde jag däcka igen och vakna med lindrigare huvudvärk dagen efter!

Jag ryser när jag tänker tillbaka hur jävla smärtsamt det var.. Jag bad till gud om att inte få dö (och jag som inte ens tror på gud)

Dagens Låt: Ozone - Dragosta din tei (gammal goding!)

Dagens Klipp:  Haha Dramatic Chipmunk är nog det roligaste som finns på youtube just nu!



Träningsvärk

Tjillevipp!

Igår vart det en seg dag, först vaknar man otroligt bakis och sedan blev det fotboll med Olle och en del andra folk.
Har ju inte spelat fotboll sen jag flyttade till Uppsala, eller jag har inte ens tränat någon sport sen jag flytta hit. Så nu fan känns det i kroppen efter 3 timmars spelande. Var på en Flogsta korridorfest också senare på kvällen men jag drack ingenting för jag orkade helt enkelt inte. Satt bara där och såg allmänt dryg ut...

TENTA PLUGG!

Jag hatar det! nu har jag haft 1 vecka på mig att plugga till tentan fre. 30/1 men gjorde inte ett skit =/, Så nu har jag 1 vecka till men det är frågan om jag kommer få så mycket gjort? Har ju reccekommittéen och tänka på också... men ähh jag fixart' det har jag gjort för och det gör jag igen =)

Dagens Låt: Johnossi - Train song

Dagens klipp: HAHAHAHA MYSIGT!!!


Fler läsare

Eftersom det har tillkommit fler läsare sen jag skrev sist så tänker jag nu skriva ett nytt inlägg för eran skull!

Men vad ska jag skriva om då? kanske om den nya posten på Värmlands Nation (reccekommitéen) eller om de 2 veckorna som jag har ledigt för tentapluggande (vet inte om det kommer blir så mycket pluggande men ska försöka)

Sitter på värmlands just nu och har haft en dags inskrivande av nya medlemmar på Värmlands. Sitter här i 3 veckor till och försöker locka lite folk till klubbverket osv.

Hörs imorgon då gott folk, men sist men inte minst så kommer "Dagens låt" och "Dagens Klipp"

Dagens Låt: Arctic Monkeys - Bet you look good on the dancefloor

Dagens Klipp: The Ting Tings - Thats not my name! (sjukt bra låt!)

RSS 2.0