Shopaholic?

Idag var man ute i det vackra vädret och fick sig en idé att inhandla ett Sprillans nytt playstation 3... är det sant?. Svar: JA! köpte med mig en mobiltelefon dessutom en Sonyericsson W660i (Rosenröd färg) och jag är väldigt nöjd faktiskt.

Så för alla er som vill ringa mig någon dag eller skicka sms är det bara att skriva ned det nya nummret: 070 - 66 55 607!


Imorgon är det valborg och jag har firat de 2 senaste valborgarna (?) i uppsala så jag tänkte mig fira en här hemma i Karlstad nu iår! :) ska bli najs med grabbarna grus med annat folk och grillning utanför mig och jocke sen lite bira eller nått på det plus ett PS3 så har vi fan nästan hela kvällen fullbordat!

En snubbe som skall kolla på trumsetet jag säljer på torsdag också så nu kanske jag blir 5000 kr rikare! hoppas verkligen på att han slår till alltså. i Pengabehov till max.

Skön reklam? JAVISST! http://www.nike.com/nikeos/p/nikefootball/en__EMEA/index.html


    

Inspelning dag 2

Shulululu!
"hejsan arbetsförmdedlings kärringen birgitta jag kan inte komma på mötet idag, jag ska på spa och bli freesch... Fuck yu pyss o kram"

Håller på att spela in den där forsmarkslåten vi kom på under rockfesten på 10 min. :), är uppe i inspelnings dag 2 nu. Igår körde vi trummorna och idag blev det att spela in bas slingan. Imorrn så är det den 3:e och sista dagen då det ska spelas in gitarr o sång sen är den färdig att lyssna på för alla er forsmarkare!
Vill bara säga att det inte är någon hyperseriös låt men det är att jag tyckte att vi gjorde ett sånt bra jobb på 10 min, med lite alkohol i kroppen så kom inte med några tråkiga kommentarer sen, utan se det som ett roligt projekt! ^^

har börjat ta det där körkorts snacket på lite mer allvar nu och har börjat övningsköra lite smått å gott. Igentligen har jag inte nån stor lust att ta körkort än även om farsan är så hypersnäll att stå för alla kostnader, men på nått sätt så bryr jag mig inte så mkt om att ha körkort i detta fall
  1. jag bor nära stan
  2. kan vädret bli så mycket bättre just nu
  3. bra motion kan man ju alltid tillägga ;P
  4. hmmmm.... ehh.. typ.. bra för miljön :)
jaja anyway . imorrn så ska jag göra mitt första träningspass på typ 4 veckor eller nått. har varit skadad och andra saker har dykt upp men nu är jag redo att börja vara lite mer seriös i mitt tränande.

som lilla al-fadji brukar säga "Fuck yu pyss o kram"


image37
Så jävla soft! ^^

Rockfest!

Yey det var rockfesten nu förra helgen och den var otroligt soft! så skönt att träffa alla gamla 3.o och förra årets 2.or å sitta med dem ute i solen med en bärs och cigg i handen o bara njuta.

Jag, elki, och björk fick en grym idé om att vi skulle spela iår igen :) (3:e i rad) och vi slank ner till kåren och börja smårepa lite, men vi kom inte på nån bra låt som vi kunde köra cover på, (vi var ju trots allt 50% of bleedin steel) tillslut börjar jag nynna på forsmarksramsan och sen utifrån den gjorde vi en egen låt! grymt bra är den, Skriver texten lite längre ner sen.

Soft folk, softa fester (3 dagars) soft place! keep it that way!  kommer tillbaka den 28 maj för då är det bal o studentdagarna ^^


Nu har jag ändrat lite på texten än vad den var under rockfesten men det är bara förbättringar

50 % of Bleeding Steel - Forsmarkslåten


Värsta coola!
Forsmarksskola!
Störst kuk!
Forsmarksbruk!
Störst o bäst!
Forsmarkssfest!
Sprit o knark!
Forsmark!

Vers:
Vi sjunger en sång
som handlar om
nått vi tycker om
det är en forsmarks sång

Snilleblixtar föga
här finns det allt för många tröga
slappar hela dan
nu börjar man bli van

Nollningen är svår
för här rakas hår
det är ju tuktmästarnas sätt
att visa vad som är rätt

Ref:
Värsta coola!
Forsmarksskola!
Störst kuk!
Forsmarksbruk!
Störst o bäst!
Forsmarkssfest!
Sprit o knark! Forsmark!

Vers:
Det finns en man
som allting kan
varje land o stad
det är wulfens vardag

Forsmarks skola
ett ställe för dom coola
super som fan
för det är det enda vi kan

Pluggar så vi vet
allt om radioaktivitet
petter hejar på
då är det go! go! go!

Ref x 1

Slut!

Ska spela in den nu till veckan också ^^

Happy

Yes idag åkte kryckorna iväg!! och jag kan gå igen. imorrn bär det av mot stan och det ska kanske inhandlas lite nya kläder, vem vet?

Sj biljetterna ligger på skrivbordet och väntar på att användas nu på torsdag då det bär av mot forsmark :), ska bli najs å träffa Leo, ellinor och de andra 3.or och 2.or som man har saknat sjukt mycket. Sen är det ju rockfesten också och det är min favorit fest! ska partaja sjukt hårt! jiiiihaa

well thats for now folks! c'ya

  • Rangers tar sin 3:e raka inatt mot Devils!
  • 40 year old virgin är fett bra
  • A beautiful mind är också fett bra
  • bye bye barca ni är sämst
  • Manu tar hem titeln nu! =)
  • Klippa sig blir till veckan
  • ny outfit blir också till veckan
Dagens låt: Nina Kinert: Trough your eyes

Dag 4 som handikappad

4:e dagen idag och jag tror att jag börjar känna lite framgång faktiskt :) mkt positivt! Var t.o.m ute för första gången idag sedan skadan! Gick på min brorsas redovisning om kärlek i skolan, alla föräldrar var bjudna och han hade regiserat en egen film som handla om kärleksproblem, samt så spela han bas under en kärleksmusikal som de visade upp dessutom. Som om det inte var nog så blev man bjuden på kaffe o bullar!! :D yey

Luffar-skägget har rykt idag och nu ser jag hyffsat normal ut igen :) ska klippas också så småning om så folk inte blir rädda när de ser mig.

Nya plagg ska dessutom innhandlas imorgon kanske, dags att börja hoppa på trendtåget och kanske köra på en snitzig vårkollektion! men då frågar jag mig själv vart pengarna kommer ifrån, och det bästa svaret jag kommer på är från min framtida lön :P hahah får duga bra det

Om inte mina eländen vore nog så är nu min plånbok med alla kort och ID totalt försvunnen, det är som om jag lekt joe labero med mig själv fasst helt misslyckad =/ Fan inte bra detta (spärrning av kort får bli)

Har upptäckt en ny artist/band också: Don't be a stranger sitter och lyssnar på myspace just nu, grymt sköna



Dagens Låt: Don't be a stranger - Perfect problem

Dagens film/klipp: Ännu ett klipp från Whose line is it anyway (kolla senaste inlägg)
http://www.youtube.com/watch?v=dZtGLhgABaU&feature=related

Dag 2 som handikappad

Well har inte gjort ett skit idag förrutom att nästan kissat på mig då det tar en hel del längre tid att ta sig till toalletten med kryckor. Hoppar runt nu som ett fån runt huset för att bara ha något att göra, funderar på att dra mig utåt för en liten hopp promenad :)

Har också av någon konstig anledning börjat få känseln i min vänstra tå tillbaka.. För er som inte vet så tappade jag kännseln i den vänstra tån totalt för dryg 3 månader sedan då jag blev totalt råstämplad av en 120 kg bjässe på rugbyträningen i Spanien. Så det är väll en positiv nyhet

Fick mig en rejäl predikan av Petter "Peet Hildebrand igår under en 2 timmars period och nu har jag fått upplysningar om mitt liv, han är min nya gud (den man jag frågar om råd och lever upp till dess budord) ska bli mkt spännand och se vad följande episoder innehåller. Han är grym.

  • Dag 2 som handikappad = Töligt, töligt och åter töligt
  • SM-final spelen börjar idag :) (go Linköping eller go Hv71?)
  • She's so fine that i have to make her mine!
  • Försöka att bli frisk till rockfesten kanske!? vore ju en katastrof annars
  • Kladdiga tangenter och mus är en katastrof (spillde ett fullt glas med o'boy över hela skrivbordet)
  • Förslag på hemma aktiviteter någon?
  • Prince halftimeshow under superbowl XLI är så sjukt grym
  • Nyttiga pedram har nu börjat sin väg mot sommaren 08



Dagens Låt: Prince - Purple Rain

Dagens Film: Kör på ett youtubeklipp ist. innehållandes en rappande Stephen Colbert :) http://www.youtube.com/watch?v=D5BGuOUOHcQ

Smärta

Hade match idag borta mot sunne, och det började hyffsat bra men jag fick en feting smäll på vaden i en närkamp och jag kände direkt hur det small till.. Jag befaras nu ha en muskelbristning M. gastrocnemius muskeln och ska nu inte ha belastning på benet och får nu hoppa på kryckor ett litet tag =/ (Så jävla skittråkigt o otur). Jaja man får iaf lite service hemma av morsan :) hehe men hade tänkt feting festa idag fasst det gick ju åt skogen.
Käkade flera smärstillande o blev lite sömnig sen o har typ sovit halva dagen.

  • Ehhhh kryckor kan ju dra
  • Heden kan dra (sämsta bangarn jag sett :P)
  • Mina betting tips börjar slå in igen
  • Rockfesten 18 april location: Forsmark blir!! :D
  • Balen 30 maj location: Forsmark blir också!
  • Dänga heden på nhl imorrn är dagens höjdpunkt



Dagens Låt: Madonna ft. Justin Timberlake and Timbaland  - 4 minutes

Dagens film: 21 (med Kevin Spacey) http://imdb.com/title/tt0478087/

Vilken vecka!

Shit vilken vecka det har varit! åkte ju som sagt till uppsala/sthlm under förra veckan och var med om skit mycket roliga saker! :D

  • Först infixad till People i Uppsala då det var 20 års gräns, och söp gärnet!
  • sen söp man lite mer och grillade
  • Kollade på bio med Jenny o Hultd "tha man"
  • Partaja med Etemadi hos ett par skinnheads som var nära på att banka skiten ur oss..
  • Kollade på min lägenhet i Uppsala som jag ska flytta in i
  • Åkte på en 24 h pary kryssning
  • Blev så jäävla bakfull!
  • Tappade bort en hel jävla stock snus på vägen också =/
  • Pengarna bara *poff* försvann
  • Hade de mest sjukaste drömmarna någonsin (Och alla dem är relaterade till Forsmark också :S)
  • Hade så sjukt kul!
Det här måste göras om fan! men då ska jag ha en stabil ekonomi också :P

Fick nyligen höra att rockfesten (forsmark) skall vara den 18 april! då är det bara att kirra bil och boka in det datumet i kalendern för här ska det fan festas ^^

CIAOO

RSS 2.0