Karlstad by weekend

Karlstad i helgen ledde till något riktigt roligt faktiskt!

Har som sagt varit i karlstad (eller ahh..i skrivande stund är jag faktiskt fortfarande i karlstad) och varit med om en hel del. Tiden går ju så sjukt snabbt när man har roligt och det känns som om man knappt har hunnit sätta sig ned och chilla med kompisarna, det har varit så mycket på så kort tid hela tiden.

Det hela började med att jag firade persiskt nyår på fredagen (år 1388) med en massa mat och presenter och sedan bara tog det lungt. Lördag då var det först hockey (6-0 till Färjestad är helt ok!) och sedan förfest hos Henkes fästmö. Träffade Josse och gänget och hade det riktigt trevligt. sen score för att hälsa på jocke (jobbar ju hela helgen den jäveln så man hann ju inte träffa honom denna gång så mycke) slutade kvällen med fyllekäk på BK. Söndag drog jag till Leo och spelade lite Xbox 360 mm. och hem för att packa. Imorrn åker bussen 16.30.

Ska till Henke en liten stund imorgon och ska hinna med ett tandläkar besök också. Då var det den helgen då och man lär inte se folket igen på ett tag.

Tack för en skön helg Karlstad!

Dagens Låt: Kanye West - Heartless

Dagens Klipp: Fick denna från Katy Perrys blogg. Kvinnan  i klippet är ju helt sjuk!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0