GLORY GLORY MAN UNITED!

Det är ju helt sanslöst! Manchester United Champions League mästare 08!

Var hos nilsson och kollade matchen och ojojoj vilken match det var! Skrek och det sprutade blod, svett och tårar! Blodet stod Nilsson för när han smashade sönder sin dvd när C.Ronaldo missade straffen. Svetten bara välde när straffdramat var igång och inte minst när J.Terry hade sista straffen och skulle bara enkelt lägga in den så Chelsea skulle bli C.L segrare (men missa! ^^) och Tårarna var det underbaraste när de stod där med bucklan i handen och visat varför de är Världens bästa fotbollsklubb.

Och Chelsea fansen kan ju inte sluta vara dåliga förlorare, då de skyller på allt möjligt som gick emot dem. Och de skyller ovanligt mycket på Domaren? :S Han var ju i princip 50-50 om inte mer favör till Chelsea, Visst skulle kanske Scholes fått ett rött för att siktat med armbågen mot motståndarspelaren men då skulle väll Carvalho fått också ett solkart rött när han inte ens är i närheten av bollen och flyger in med dobbarna före mot Ronaldo i syfte om att enbart skada honom. Så där är det kvitt.

Sen är det ju fotbollens grundprincip att Flest mål vinner oavsett hur de kommer till! Det som inte Chelsea lyckades med och därför står nu ManU som segrare, så håll käft och inse att ni är ett sämre lag som inte lyckas besegra ManU när det väl gäller!

image43

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0